Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Centralny zamek

Featured Replies

Napisano

Witam czy ktos zakladal do astry oryginalny centralny zamek co trzeba miec czy same silowniki wystarcza jak podlaczyc centralke?

Napisano

Cześć, ja potrzebowałem siłowników(2 mastery do przednich drzwi, 2 slawy do tylnych, slewe do maski i szósty do wlewu paliwa. Montaż jest bardzo prosty=zdejnij boczji wkręc siłowniki, instalacja elektryczan jest już pociągnięta w drzwiach, zaś z prawej strony przed drzwiami demontujedz plastik progowy i tam do kostki podpinasz centralkę. o ile się nie mylę to centrala pasuje od wecry. Mimo wszystko taniej jest wstawić uniwersalny central z allegro za 40 zeta.Pozdro

Napisano

> Cześć, ja potrzebowałem siłowników(2 mastery do przednich drzwi, 2

> slawy do tylnych, slewe do maski i szósty do wlewu paliwa.

> Montaż jest bardzo prosty=zdejnij boczji wkręc siłowniki,

> instalacja elektryczan jest już pociągnięta w drzwiach, zaś z

> prawej strony przed drzwiami demontujedz plastik progowy i tam

> do kostki podpinasz centralkę. o ile się nie mylę to centrala

> pasuje od wecry. Mimo wszystko taniej jest wstawić uniwersalny

> central z allegro za 40 zeta.Pozdro

Ja nie miałem instalacji elektrycznej pociągniętej w drzwiach, mało tego - wydaje mi się że zamki przystosowane pod centralny mają taki dodatkowy przymocowany na stałe uchwyt, w którym mocuje się siłownik - ja miałem taki tylko w jednych drzwiach (prawdopodobnie kiedyś był wymieniany od wersji z centralnym). Ale może niektóre wersje są przystosowane do montażu centralnego. Moja nie była - ale kupiłem uniwersalny (Silicona) do tego alarm i jakoś to podłączyłem smile.gif

Pozdrawiam,

sebak

Napisano
  • Autor

ja mam centralny ale nieorginalny i chodzi jak mu sie podoba dzisiaj cos tam pogrzebalem jakos zaczyna chodzic ale czarno to widze w zimie dlatego pytam o oryginal

Napisano

a co boli kolegi central?ja mam też nieorginalny prawie 2 lata i wszystko ok tylko raz przewód się przetarł ale pozatym śmiga aż miło

Napisano
  • Autor

> a co boli kolegi central?ja mam też nieorginalny prawie 2 lata i

> wszystko ok tylko raz przewód się przetarł ale pozatym śmiga aż

> miło

swoje drzwi juz zrobilem zostaly mi prawe przednie i tyl lewy straszna rzezba

Napisano

Heh.W moim z tego co mi wiadomo to centralny razem z alarmem mam juz jakies z 10 lat i nic mu sie nie dzieje smile.gif).

A jest to Silicona zabezpieczenie.

Jedynie co nie pasowalo to uklady scalone w pilotach ktore okazaly sie po jakims czasie wadliwe i zostaly wymienione smile.gif.Teraz za kazdym razem drzwi sie otwieraja nawet przy - 27 C zeby.GIF.Bo taka temperatura byla tej zimy a drzwi sie otowrzyly smile.gif.

Pozdrawiam.Adrian

Napisano

Jesli nigdzie woda nie naleci do zamków i siłowników to temperatura ujemna nie ma znaczeni.Jedyną wadą zamków dokładanych jest mocowanie do cięgna za pomocą skręcanej kostki (która czasem lubi się slizgać )ale zawsze można sobie pomuc "kropelką" i będzie git

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.