Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

początek mojego audio, Pioneer4800vs.JVC-KDG521

Featured Replies

Napisano

siema!

zabieram sie powoli do zmieniania fabrycznego nagłośnienia w Lanosie, gdzie nagłośnienia praktycznie ma w serii;P

Mam dylemat, a jestem jeszcze zielony w doświadczenia audio, mam więc przedział cenowy ok.600zł. na radyjko

Pioneer Deh p 4800

vs.JVC kdg 521

Te dwa radia mam na oku. Pioneer lepszy?JVC za tą samą cenę ma pilocik i winde. Technicznie nie wiem które gra lepiej, chłopaki doradzcie z łaski swej, może jakies sugestie dot. radia i głośników? jestem otwarty piwo.gifhmm.gifMysle o Power Bassie Pbck6, może jakies lepsze..?

z góry dzięki!

Napisano

> siema!

> zabieram sie powoli do zmieniania fabrycznego nagłośnienia w Lanosie,

> gdzie nagłośnienia praktycznie ma w serii;P

> Mam dylemat, a jestem jeszcze zielony w doświadczenia audio, mam więc

> przedział cenowy ok.600zł. na radyjko

> Pioneer Deh p 4800

> vs.JVC kdg 521

> Te dwa radia mam na oku. Pioneer lepszy?JVC za tą samą cenę ma

> pilocik i winde. Technicznie nie wiem które gra lepiej, chłopaki

> doradzcie z łaski swej, może jakies sugestie dot. radia i

> głośników? jestem otwarty Mysle o Power Bassie Pbck6, może

> jakies lepsze..?

> z góry dzięki!

to radio jest OK

Napisano

> to radio jest OK

Rozumiem, że Alpine to Alpine ale czy warto kupować najniższy model tej firmy i to dużo powyżej 500 PLN? IMHO nie warto - dokładając choćby 50 PLN można mieć już niezłego Pionka, Kenwooda czy Clariona.

Napisano
  • Autor

...to żes sie rozpisał chłopaku. To że nie jestem audiofilem to nie znaczy że jak uslysze że radio jest ok to polece i kupie;P hehe.gif

Jak sie sprawuje odtwarzacz?co z dzwiękiem?Alpine mi nie w ząb nie pasuje, podswietlenie tego modelu nie pasuje do wnetrza Lanosa(czerwień)poza tym jak dla mnie jest ochydne... clown.gif

Napisano

To jak gra radio to kwestia indywidualna - dla jednego będzie ok dla drugiego nie więc najlepiej jakbyś radia przed kupnem posłuchał. Dlatego też nie pytaj się co z dźwiękiem bo każdy napisze swoje odczucia. Popytaj sie o awaryjność, jakość wykonania, parametry ale jeśli chodzi o te dwa modele będą bardzo podobne. Zostaje więc kwestia wyglądu - da mnie Pionek jest ładniejszy.

Mam inny model Pionka i dla mnie gra super.

To tyle pzdr.

Napisano
  • Autor

Dla mnie pionek też jest ładniejszy, dużo o nim słyszałem dobrego. oczywiscie nie tylko, jednak to co przemawia za jvc to pilot i winda...rozumiecie bajerka;Dale chyba sie wylecze z tego zaraz i kupie to co rozsadek podpowiada, czyli Pionka

Napisano

> jednak to co przemawia za jvc to pilot i

> winda...rozumiecie bajerka

Pilot do pionka można kupić już za 50 PLN a jak chcesz mieć winde to kup sobie model deh-5800 grinser006.gif

Co do windy to ja mam w swoim pionku i szczerze mówiąc a raczej pisząc to nie podoba mi się to rozwiązanie, a szczególnie wyciąganie panela które jest uciążliwe w porównaniu do zwykłego systemu.

Napisano
  • Autor

dzięki!! ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.