Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jakie ASO Forda na Slasku??

Featured Replies

Napisano

Witam,

jakie polecacie ASO Forda lub inne serwisy znajace sie na Fordach, w szczegolnosci na TDCi na Slasku?? W B-B juz nie ma smile.gif

Pozdrawiam

Napisano

Masz na Rozdzieńskiego serwis,

a czy dobry... zależy od tego kto ci auto robi wink.gif

Napisano

> Witam,

> jakie polecacie ASO Forda lub inne serwisy znajace sie na Fordach, w

> szczegolnosci na TDCi na Slasku?? W B-B juz nie ma

> Pozdrawiam

Jak to nie ma w BB? A AUTO BOSS ?

Napisano

Osobiście polecę SZUMILASA w Sosnowcu, natomiast odradzam MULTEXIM w Katowicach. To są moje odczucia po kontaktach z serwisami. W Multeximi zmienił się własciciel, więc nie wiem jak teraz tam będzie, ale przy poprzenim właścicielu każdemu radziłem omijać to ASO szerokim łukiem.

Napisano

> Witam,

> Pozdrawiam

Ja polecam Ren-Car Rybnik waytogo.gif

ps. A co potrzeba ??

Napisano
  • Autor

> Ja polecam Ren-Car Rybnik

> ps. A co potrzeba ??

Pojechalem do Grand Motors w Tychach i jestem bardzo zadowolony, robilem przeglad po 80.000 km.

Jeszcze czeka mnie wymiana jednego wtrydku, bo lekko przecieka o czym daje znac czasami kontrolka (niestety).....

Napisano

> Pojechalem do Grand Motors w Tychach i jestem bardzo zadowolony,

> robilem przeglad po 80.000 km.

> Jeszcze czeka mnie wymiana jednego wtrydku, bo lekko przecieka o czym

> daje znac czasami kontrolka (niestety).....

W kazdym razie jak będziesz w rybniku to zapraszam do mnie na serwis waytogo.gif

Napisano

> Witam,

> Pozdrawiam

Multexim odradzam... Koledze w służbowej Fieście "zapomnieli" kiedyś wymienić oleju, klocków hamulcowych i kilku innych zabawek. Oczywiście na fakturze do fimy te rzeczy (+ robocizna) były... Myśleli pewnie, że jak auto służbowe, to nikt nie dba i nie sprawdza takich rzeczy sick.gif

Napisano

Witam

Ja mogę polecić Auto-Boss pomiędzy Katowicami a Chorzowem przy Średnicówce.

Pojechałem do nich na wymiane olejów, płynów, klocków itp. Byłem bardzo pozytywnie zaskoczony - przedewszystkim kwotą jaką musiałem zapłacić (kwota była niższa niż w pobliskim Norauto, no i co bardzo ważne nie trzeba się było umawiać 5 dni wcześniej jak w Norauto). Druga wizyta w Auto-Boss była związana z wymianą rozrusznika. Wstawiłem tam samochód wieczorem (po odholowaniu go tam spod Silesia City Center przy pomocy TAXI ). W Bossie podano mi cene za rozusznik - była porażająca, ale pozwolono mi bezproblemowo skorzystać z kompa i szybciutko znalazłem rozrusznik na allegro - w Zabrzu. Oczywiście bez problemu zgodzono się na wymianę części niezakupionych u nich. Nie miałem problemu z wzięciem smochodu zastępczego - tylko musiałem go oddać zaraz po otwarciu salonu . Następnego dnia rozrusznik został zamontowany, fakturka była naprawdę mała.

Ogólnie jestem bardzo zadowolony i polecam.

Pozdrawiam

Maciek

Napisano

Hehehe, to samo zrobili z naszym Transitem smile.gif

Napisano

> Hehehe, to samo zrobili z naszym Transitem

Czyli to nie przypadek...

Jest jeszcze jedna rzecz - może to zbyt niepewna sprawa, ale byłem tam świadkiem dość zaskakującej sceny. Otóż wpadł bardzo wzburzony klient, któremu po raz trzeci (!!!) skradziono Focusa niedługo po przeglądzie w tym ASO. Komentować nie będę, bo szczegółów nie znam, ale jednak daje to do myślenia...

Napisano

Nie, nie przypadek niestety frown.gif Nie chce mi sie już opisywać perypetii z rdzewieniem nadwozia i zgłaszaniem tego w czasie gwarancji. TRAGEDIA !!! O przypadkach kradziezy nie słyszałem, ale dobrze wiedzieć.

Napisano
  • Autor

> Czyli to nie przypadek...

> Jest jeszcze jedna rzecz - może to zbyt niepewna sprawa, ale byłem

> tam świadkiem dość zaskakującej sceny. Otóż wpadł bardzo

> wzburzony klient, któremu po raz trzeci (!!!) skradziono Focusa

> niedługo po przeglądzie w tym ASO. Komentować nie będę, bo

> szczegółów nie znam, ale jednak daje to do myślenia...

tez slyszalem o podobnych "akcjach", ale to w zasadzie moze generalnie zdarzyc sie w kazdym serwisie, przeciez oni de facto wiedza o wszystkich zabezpieczeniach.... najlepiej miec swojego zaufanego mechanika....

Napisano

Mam takie pytanie na marginesie, czy naprzykład serwis może odmówić naprawy auta? Chodzi mi o naprawę pogwarancyjną, której oczywiście koszty chciał bym w pełni ponieść cool.gif

Napisano

> Mam takie pytanie na marginesie, czy naprzykład serwis może odmówić

> naprawy auta? Chodzi mi o naprawę pogwarancyjną, której

> oczywiście koszty chciał bym w pełni ponieść

Oczywiście że może odmówić . A dlaczego nie

Napisano

> Oczywiście że może odmówić . A dlaczego nie

Hmm tak sobie myślałem że skoro jest naprzykład taki przepis że przez ileś tam lat muszą być u nich dostępne części do danego auta to i że naprawiać też muszą ale widać się myliłem skromny.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.