Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Re: Akcja Jesień 2006 + inne rzeczy !!! info dodatkowe

Featured Replies

Napisano

Nie chcę spamować na powieszonym więc wyrażę się tutaj.

Okazało się że ktoś odpowiada na pytania których nie zadawałem.

Chodzi o to pytanie, oraz odpowiedź.

Nie mam zielonego pojęcia na temat tego czy w corsie łańcuch czy pasek i szczerze

mówiąc niewiele mnie to obchodzi. Moja wypowiedź dotyczyła faktu iż autokącik jest

ogólnopolski natomiast z racji gęstości zaludnienia miasto stołeczne jest reprezentowane

najliczniej. Zaobserwowałem również że dość często sprawy regionalne są załatwiane

na forach ogólnokrajowych. Szczególnie dotyczy to panów z miasta na W, co jest tym

bardziej irytujące iż nie widzę powodu dla którego akurat oni czują się wyróżnieni.

I tylko i wyłącznie tego faktu dotyczyła moja wypowiedź. Bardzo mnie cieszy ża

autoexpert odpowiada mi na pytania których nie zadawałem. Oraz uważam że to super

że w warszawie można się spotkać na cargo czy podjechać do autoexperta i dostać zniżkę.

Jednak proponuję do dyskutowania kąciki regionalne z krótką notką na kąciku ogólnym.

Bo szczerze mówiąc uważam iż zbyt wiele osób z wawy myli autokącik z forem warszawskim...

I tego dotyczyła moja wypowiedź na tak niewątpliwie ciekawym dla całej Polski wątku o akcji jesień.

Napisano

To moja wina bo nie zwróciłem uwagi że odpowiedż miała być dla Pana filutek5 i tak przekazałem pytanie dalej.

A propo spraw regionalnych. Już dawno zachęcaliśmy aby koledzy z innych regionów również starali się coś działać dla swojego w sprawach opli. Spotykało się to z różnym odzewem ale pierwsze jaskółki już są w linku warsztaty

Pozdrawiam serdecznie

Tomek vel Dobson

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.