Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

sequent 24 i koniec gazu

Featured Replies

Napisano

Jechalem dzisjaj radosnie samochodzikiem palily sie 2 diody od lpg wiec myslalem ze gaz jeszcze mam smile.gif ale spodziewalem sie ze juz lada moment sie skonczy gdyz mialem prawie 400 kilometrow na jednej butli smile.gif No i w pewnej chwili czuje jakby stracil samochod moc confused.gif ja mu w gaz a on zwalnia frown.gif chwile to trwalo bo zaraz przelaczyla sie instalacja na benzyne nie wydajac zadnego dzwieku ze koniec gazu smile.gif troche ujechalem i znow samochod traci moc mimo ze 2 diody lpg sie pala i znow po chwili na benzynke sie przelaczylo sick.gif No i tak w kolko az sie zdecydowalem sie jechac na benzynce oslabiony.gif Czemu nie dostalem dzwieku ze mam koniec gazu i czemu jak nie wyczul koniec gazu to nie pozostal na benzynie tylko uparcie dazyl bym jechal na gazie smile.gif Jak u was to w waszych sequentach wyglada ? Cos czuje znow mnie czeka wizyta u gazownika 893goodvibes.gif

Napisano

U mnie przejeżdżam ok 220 km i wiem ze wkrótce się przełączy.

Gaz się kończy, chilowy spadek mocy, przełączenie na benzynę + brzęczyk. Wtedy ręcznie przełączam pstryczek na benzynę żeby mi już nie brzęczało...

Co do Twojej sytuacji - zatankuj gaz do pełna i zobacz co się będzie dziać, ile km zrobisz i czy sytuacja się powtórzy.

W zbiorniku jest chyba pływak jakiś co? Może się zawiesił?

Napisano
  • Autor

Hmm wielozawor mi nie odbija smile.gif mam butle w kole zapasowym smile.gif wskazowka poziomu gazu przy wielozaworze pokazuje polowe zbiornika gdy w srodku jest juz pusto smile.gif a dzisjaj zatankowalem 38 litrow do swojego 40 litrowego zbiornika przejechalem 50 kilometrow i pali mi sie ciagle jedna dioda zamiast 4 tak jak zawsze po tankowaniu zeby.GIF co dziwne przed tankowaniem palily mi sie 2 diody mimo ze bylo puste smile.gif siostra ma watpliwosci czy na pewno zatankowalem hehehe grinser006.gif jakies dziwne to wszystko alien.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.