Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przesiadka z Magnat BullPower 132 na GMS 2600 lub 862

Featured Replies

Napisano

Cześć wam, jak w temacie tzn. czy odczuję wyraźną różnicę gdy zmienię te Magnat'y 13cm (dwudrożne) na GMS 16.5 cm bo jakoś się przekonałem do zestawu odseparowanego ze zwrotnicami? Jeżeli tak to który zestaw jest lepszy ten 2600 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=45419932 czy 862 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=46617834 ? Radyjko które to będzie napędzać to Pioneer 1600r 4x45W Max i czy ono wystarczy czy obowiązkowy będzie wzmacniacz do głośników 16.5cm?

Pozdrawiam

Napisano

Pozwól że odpowiem śpiewająco.

Mam radio (nowy model choć najtańszy) Clariona 4x27rms i do tego grały dwudrożne Pionieery 13'' 25rms. Takie to zabawy sobie organizowałem co dało takie oto efekty ...

1. Po podpięciu wzmacniacza słychać róźnicę

2. Po wygłuszeniu dzrzwi słychać róźnicę

3. Po wymianie na zestaw odseparowany SinusLive SL130 zastanawiam czemu zapłaciłem za te badziewne Pioneery więcej niż za te badziewne SinusLive 893goodvibes.gif Mają 50rms i nie ma co porównywać do dwudrożnych które miałem. róźnica jest kolosalna 270751858-jezyk.gif i to na badziewnym wzmaku Magnata co to go Rapbull nazwali. Róźnica więc musi być i w Twoim przypadku choćby ze względu na większy głośnik. Chociaż GMS 9600 mają "tylko" 35rms to myślę że jakiś wzmak by się przydał, ale o tym niech wypowie się ktoś, kto używa ten zestaw.

Pozdrawiam cool.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.