Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

czy ktoś to przerabiał?? szarpie, strzela na benz. i lpg

Featured Replies

Napisano

Witam na forum. Panowie może ktoś z was przerobił podobny przypaadek. Od 4mcy posiadam Palio 1,2 (75) 2000r 79tys. po ok miesiącu założyłem gaz - po niedługim czasie pojawił sie problem z przerywającym silnikiem podczas jazdy, przyspieszania. Pierwszy etap wymieniłem przewody, swiece (dodam 2 krotnie bo tak sugerował jeden z mechaników - teraz mam świece NGK + przewody bosch) następnie 1 z cewek zapłonowych (drugą zamieniałem). Wtryskiwacze można podobno wyeliminować skoro szarpie na benz. i lpg. Najgorsze jest to że auto raz chodzi ok, raz nie che niemal jechac, byłem w tej chwili w ok. 3-4 warsztatach, nikt nie naprawił - wszystko niby jest ok - tzn. kasują jak są błędy w kompie, pojeżdżą i do widzenia. Pojawiają się błędy Immbiliser'a (nie wiem czy to ma związek ale czasem nie gaśnie kontorlka kodu), sonda lambda była sprawdzana niby działa, impulsator też. Był tez kiedyś błąd mieszanki paliwa. Dodam na biegu jałowym chodzi równo zawsze. Nie wiem co dalej - co spróbowac wymieniać - bo mnie mechanicy z torbami puszczą - auto nieraz od rana chodzi nierówno. Objawy dotyczą zarówno benzyny jak i lpg. Jeden ze strzałów na lpg rozwalił obudowę filtra powietrza. Jakis pech normalnie - najgorzej, że usterka nie występuje na stałe tylko auto potrafi chodzić dobrze i nagle źle. Nie ma znaczenia czy ciepły czy zimny. Czy to wszystko wina gazu? cos sie z kompem dzieje? Dodam stoi w suchym garażu, a nieraz już rano zaraz po odpaleniu pracuje nierówno. Proszę o pomoc - Toruń ktoś może ma namiary na naprawdę fachowca. Dzieki.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.