Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

problemy z P206 2.0 HDI

Featured Replies

Napisano

Witam kolegów,

Taki "mały" problemik od jakiegoś czasu nęka moją Mamę i jej Peżocika 206. W związku z tym, że nie jestem w stanie co tydzień bywać i zajmować się jej problemami, zwracam się do Was o pomoc i jakieś rady, a oto problemy:

1) Od długiego czasu migają kontrolki poduszek czołowych i bocznych - nie wiem czym jest to spowodowane, być może jakieś styki nie łączą? Nie wiem, ale jest to najmniejszy problem z tym autem

2) Więszky problem rozpoczął się klka tygodni temu - najpierw zaczął szaleć wskaźnik temperatury silnika: wskakiwał na czerwone pole, a po chwili na sam dół. p.s. poziom płyny w zbiorniczku jest ok.

3) Od mniej więcej 2 tygodni po prostu nie chce odpalić. Tzn trzeba kręcić po kilka/naście razy, czasmai łapie, czasami nie. Po kilku godzinach postoju, znowu nie pali, a z dnia na dzień jest coraz gorzej. Panowie magicy wymienili filtr paliwa, według nich to było przyczyną. Ale niestety, auto dalej nie chce palić.

4) Następny magik wymienił czujnik temperatury silnika - wskazówka nadal szaleje a auto nadal szaleje z odpalaniem.

5) A żeby już nas dobić, wczoraj pedał gazu po prostu opadł i ma mniej więcej 2-3cm ruchu, co przekłada się na prawie żadne przyspieszenie i normalne możliwości poruszania się.

Jak widzicie szlag nas trafia, więc proszę o jakieś rady, a tego złoma sprzedajemy na wiosnę, lecz jednak do tego czasu jakoś się poruszać trzeba...

Napisano
  • Autor

widzę, że koledzy z kącika "Francowatego" są skorzy do pomocy, albo jestem jedynym użytkownikiem Peugeot'a 206, który ma jakąś usterkę...

Napisano

Myślę, że jak ktoś będzie wiedział to pomoże.

Z drugiej strony nie każdy się zna i też nie każdy ma problemy wink.gif

A tak w ogóle to zawsze warto spróbować na forum 206 893goodvibes.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.