Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z..... no właśnie w czym tkwi problem-linka licznika

Featured Replies

Napisano

Mam dość spory problem i nie potrafie go rozwikłać.

Pare miesięcy temu swapowałem silnik na 1.1. Do dziś nie miałem podłączonej linki licznika, bo mi się specjalnie z tym nie piekliło. Dziś zakupiłem nową linkę, wchodze pod auto, próbuje upchnąć ją w swoje miejsce a tu zoonk.... Przeszkadza mi maglowinica sciana.gif. Jakoś ją jednak upchnąłem i wkręciłem. Zapaliłem i miałem takie drgania jak bym wogóle poduszek nie miał przy silniku. Linka wspierała się na maglowinicy i przenosiła wszystkie drgania. W normalnym przypadku bym to zaraz odkręcił, ale dostałem pilny telefon i musiałem tak jechać screwy.gif Oczywiście po 18km linka się skończyła swieca.gif.

I teraz pytanie; na zdjęciu jest położenie linki u mnie względem maglownicy, a u was jak jest. W którą stronę powinien silnik się przesunąć aby było wszystko ok. Dodam, że poduszki mam proste i odstęp między obudową rozrządu a podłużnicą na moje oko jest wporządku.

Normalnie nie mam koncepcji co z tym zrobić sciana.gifsciana.gif O co w tym klnie.gif się rozchodzi?

czacha.gif

pozdro 20.GIFimgp2363st1.jpg

Napisano
  • Autor

No i nikt nie jest w stanie napisać mi w którą strone względem maglownicy powinna być ta linka przesunięta? Napewno jest na tym forum ktoś kto ściągał skrzynie i pamięta jak ta linka powinna iść względem maglownicy...

Napisano

> No i nikt nie jest w stanie napisać mi w którą strone względem

> maglownicy powinna być ta linka przesunięta? Napewno jest na

> tym forum ktoś kto ściągał skrzynie i pamięta jak ta linka

> powinna iść względem maglownicy...

miałem to samo przy swapie z 1,1 na 1,2 troche sie wkurzyłem na to i dałem mu licznik elektroniczny czyli impulstaor wkeciłem w miejsce linki przy skrzyni a zniego juz kabelki i jest gir nic sie nietłucze itp koszt jakis maks 130 zł a wygoda nieziemska

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.