Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ha! Ja też zdałem!

Featured Replies

Napisano

Rano odsłaniam zasłony, patrzę, a tu śnieg, golf zasypany, myślę "teorię zaliczę, a praktyka chyba w kwietniu crazy.gif". Wyjechałem godzinę wcześniej do ośrodka bo korki w Gdańsku są niemiłosierne. Teoria poszła gładko, pytania mi podpasowały, 0 błędów. W między czasie pojawiło się słońce, lód przy jezdni odpuścił i dało się załapać na część praktyczną. Na placu poszło dość łatwo, lecz Honda CB250 w ośrodku ma już najlepsze dni za sobą. Ja jeszcze przejechałem na ssaniu cały plac, po mnie egzaminator wyłączył ssanie i kolejny człowiek po mnie oblał manewry bo mu gasł. Niestety pan egzaminator nie lubił krytyki sprzętu egzaminacyjnego. Przyszedł czas na miasto. Tu lekko nie było, raz niepotrzebnie chciałem na skrzyżowaniu przepuścić kobietę. Egzaminator był zgryźliwym starym prykiem, zaczął się drzeć do słychawki więc myślałem że już sobie grzecznie powrót do ośrodka robię. Podejście do klienta jak za jedynego słusznego PRLu, ale włączyła mi się "olewka" więc było mi wszystko jedno. Dojeżdżam do jakiegoś skrzyżowania, facet mi nakazuje "na następnym skrzyżowaniu skręcamy w lewo". Patrzę na znaki a tam nakaz skrętu w prawo. Oho, chcesz mnie lisie w pole wyprowadzić. zlosnik.gif Nie ze mną te numery Bruner. zlosnik.gif Więc skręciłem w prawo. I tym się chyba zrehabilitowałem w oczach tego buca. Na koniec zapytał czy mam prawo jazdy na samochód i jeb..ąc mnie za to że jeżdże super mega hiper tragicznie (10 lat stażu, zjeżdżona europa, ponad 200tys km bez dzwonka) wpisał mi wynik pozytywny oraz podał rękę i pogratulował. Nie ma to jak dobre pedagogiczne podejście - skoro tak to bardzo mi nagle miło. zlosnik.gif Witajcie w gronie zalegalizowanych. zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

Moja gratulacje!!!! Witam 20.GIFsmile.gif

Napisano

gratuluje

mnie też gościu na egzaminie objechał za brak upewniania sie o wolnej przestrzeni przy zmianie pasa ruchu, a w zasadzie za zmiane połowy jezdni po której jechałem. od razu pomyslałem sobie, że mam w plecy, ale dojechałem do końca trasy wróciłem i juz papier mam.

Napisano
  • Autor

> Noto Gtaula Krzychu

> Ja dopiero na wiosne

Kup kup coś, będziemy razem śmigać smile.gif

Napisano

> Kup kup coś, będziemy razem śmigać

No kupie kupie - poszukiwania rozpoczete ale podejzewam ze dpoiero styczen luty cos zakupie grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.