Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nietypowy bład SENSOR faliture

Featured Replies

Napisano

Czesc Stilomaniacy i cala reszto spoleczności końcikowej, prosze o pomoc, wyswietlił mi się bład SENSOR faliture i chciałbym sie dowiedziec o co temu mojemu fiacikowi chodzi? dodam ze błąd pojawia się tylko przy zapalaniu zminego silnika i znika po chwili, pytam raczej z ciekawosci, szkoda mi kasy na examiner bo w jeździe to narazie nie przeszkadza.Silnik 1,6 LPG , ale zapalany na benzynie, jak IV gen.

Drugie pytanie odnosnie układu kierowniczego, jezeli zeby jechać prosto muszę lekko skręcac kierownice to co jest nie tak? skrzywiony drazek?zla zbiezność. w kazdych warunkach, cisnienie w kolach ok.

Napisano

Cześć.Taki sam komunikat wyświetla się i w moim samochodzie i też tylko po uruchomieniu.Egzaminer wykazuje przerywny sygnał wskażnika poziomu paliwa.Nie zwracam na to uwagi.Co do przekręconej kierownicy to wypada sprawdzić ustawienie zbieżności.

Napisano
  • Autor

dziekuje za informacje, jakbym sie przejmowal tym co ten komputer mi chce przekazac to bym chyba nie jeździł wcale zlosnik.gif

Napisano

> Czesc Stilomaniacy i cala reszto spoleczności końcikowej, prosze o

> pomoc, wyswietlił mi się bład SENSOR faliture i chciałbym sie

> dowiedziec o co temu mojemu fiacikowi chodzi? dodam ze błąd

> pojawia się tylko przy zapalaniu zminego silnika i znika po

> chwili, pytam raczej z ciekawosci, szkoda mi kasy na examiner bo

> w jeździe to narazie nie przeszkadza.Silnik 1,6 LPG , ale

> zapalany na benzynie, jak IV gen.

to ci na pewno gazownicy podpowiedza; pewnie za malo jezdzisz na benzynie albo cos jest nie zestrojone jak trzeba

> Drugie pytanie odnosnie układu kierowniczego, jezeli zeby jechać

> prosto muszę lekko skręcac kierownice to co jest nie tak?

> skrzywiony drazek?zla zbiezność. w kazdych warunkach, cisnienie

> w kolach ok.

zbieznosc - moze nie tyle zla co kierownica nie byla idealnie zablokowana podczas ustawiania

Napisano
  • Autor

Mam jeszcze jedno pytanko, dzisiaj przy wymianie kół na ziomowe ogłądałęm dokłanie zawieszenie, i znalazlem powód tego przekrecenia kierownicy, mianowicie prawy drążek ma bardzo duży luz, tylko ze nie jest to luz na galce przy stronie zwrotnicy, tylko chyba kolo listwy, moje pytane to co trzeba wymienic i ile to kosztuje jak bardzo to skompliwowane? paskudnie sie auto prowadzi bo prawe kolo ma luz kolo 1 cm prawo lewo.

Napisano

> nie jest to luz na galce przy stronie zwrotnicy,

> tylko chyba kolo listwy,

Jakiej listwy?

277755460-zwr1.png

post-59333-14352475491178_thumb.png

Napisano
  • Autor

> Przy zębatce przekładni?

gdzies koło przekladni. bo luz ma caly drażek, a nie tylko galka. Dziwi mnie to ze luz ma jeden drążek(prawy), natomiast lewy jest ok. A jeśli by to byla wina zębatki to chyba obydwa drążki powinny mieć luz?

Reasumujac problem wyglada tak, ze prawy drazek można wyciagac i wkładac do kolumny(pare milimetrów) ale to powoduje duży luz na kole.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.