Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gdyby dało się ciśnienie zmierzyć......

Featured Replies

Napisano

...... naukowcy mogli by w to nie uwierzyć........

ale moje kochanie mi podniosło ciśnienie jadę sobie dzisiaj ze sklepu

(poszukuje gdzie są w tychach najtańsze centry futury 50ah) deszczyk sobie pada no to ja siup wycieraczki włączam no i wszystko gra a tu nagle ta wycieraczka po stronie kierowcy została u góry a ta od pasażera dalej sobie chodzi miał ktoś coś takiego???? będę musiał jutro tam zajrzec bo dzisiaj juz niemam czasu

Napisano

ramie wycieraczki Ci sie pewnie odkrecilo. Bo raczej malo prawdopodobne zeby mechanizm sie tak zrypal

Napisano

hahahaha padaka zasrana zlosnik.gif nie poddawaj sie latarka w reke i jazda z tym koksem zlosnik.gif pamietam jak raz mi sie silnik spalil w cc i w zime bez wycieraczek jechalem hihihi snieg walil a ja w nocy bez wycieraczek zlosnik.gif

Napisano

> ramie wycieraczki Ci sie pewnie odkrecilo. Bo raczej malo

> prawdopodobne zeby mechanizm sie tak zrypal

dokładnie... jest jeden silniczek napędzający sprzężone ze sobą obie wycieraczki... jakby coś padło to obie by nie chodziły...

Napisano
  • Autor

wiem że jest jeden silniczek bo wymieniałem zaraz po zakupie spineyes.gif pewnie którys z tych łączników się spier...... jutro kolejny dzień i kolejna walka wpysk.gif muszę chyba postraszyć moja najdroższą sprzedażą to może przestanie mi robic głupie kawały rotfl.gif

Napisano
  • Autor

i dla mnie victoria panowie okazalo sie ze jedno ciegno które idzIe od silniczka poprostu spadlo nalozylem e i wszystko gra eleganco tylko walka z zalozeniem podszybia byla ale dalem rade a teraz na <piwo> trzeba isc z radosci

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.