Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

jak odpowietrzyć sprzegło???

Featured Replies

Napisano

Panowie mam problem z odpowietrzeniem sprzegla.Sprawa wyglada w ten sposob ze moj mechanik probuje odpowietrzyc sprzeglo ale cos mu nie wychodz-w sumie od razu mozna pomyslec ze nie jest to dobry fachowiec ale pare miesiecy temu bylem swiadkiem jak mechanik w ASO tez mial problem z odpowietrzeniem sprzegla i wołal jakiegos innego mechanika ktory byl na szkoleniach z obslugi STILO-no i temu drugiemu sie udalo w ciagu 30 minut to zrobic wiec nie mam pojecia czy jest tam jakis TRICK czy co.Ten moj mechanik mowi ze nie ma odpowietrznuka w ukladzie Stilo tak jak jest to np w VW czy innych niemcach no i probuje odpowietrzac sciagajac przewod no ale marnie mu to idzie. Moze ktos z was wie cos na ten temat ja szukalem na forum ale znalazlem tylko jeden watek krory wlasciwie nic mi nie pomaga oto link do tego watku http://autokacik.pl/showflat.php?Cat=0&a...e#Post277217958

Z gory dzieki za wskazówki

Napisano

Ja to robie tak -odbezpieczam weżyk i dociskam reką a 2ga osoba powoli wciska sprzegło i tak kilka razy i jeszcze trzeba z odpowietrznika zdjąc zaslepke.

Napisano
  • Autor

> Ja to robie tak -odbezpieczam weżyk i dociskam reką a 2ga osoba

> powoli wciska sprzegło i tak kilka razy i jeszcze trzeba z

> odpowietrznika zdjąc zaslepke.

to jest odpowietrznik??????????????????????????bo tem mechanik mowil ze nie ma-a gdzie jes jesli jest oczywiscie

Napisano

> to jest odpowietrznik??????????????????????????bo tem mechanik mowil

> ze nie ma-a gdzie jes jesli jest oczywiscie

jest ale nie działa na zasadzie zwykłego odpowietrznika ,jak zrobi tak jak napisałem to bedzie git

Napisano
  • Autor

> jest ale nie działa na zasadzie zwykłego odpowietrznika ,jak zrobi

> tak jak napisałem to bedzie git

dzwonilem teraz do niego i on mowi ze tak zrobil, nawet zostawili na noc chyba sciagniety waz tak zeby płyn pod wpływem grawitacji "spadł na dół" no ale nic to nie daje -jest niby cos tego sprzegła ale na odpalonym silniku i na biegu sprzeglo tak jakby lekko ciagnelo, wbic biegu sie nie da na odpalonym biegu bo synchronizatopr nie pozwala

Napisano
  • Autor

no i nic panowie nie wychodzi dalej zapowietrzone wyglada na to ze jest powietrze na łozysku sprzegła. Zapomnialem dodac ze u mnie nie ma takiego siłownika jak na rysunku w tym poscie http://autokacik.pl/showflat.php?Cat=0&a...e#Post277217958

wiec ta instrukcjia w ogole nie pasuje do mojego JTD-czyzby takie siłowniki wystepowaly w innych modelach silnika a moze zalezy to od wieku stilacza

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.