Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowy cały wydech, efekt rewelacja. Rura 60mm, przelot

Featured Replies

Napisano

X20XEV. tO SIĘ POCHWALĘ. 893goodvibes.gifOdebrałem Astrę od tłumikarza. Mam założony kolektor 4-2-1, od C20XE, złączkę z siatki tłumiącą doskonale drgania, łączone na śrubach ze sprężynami nie dawało rady. rura puszczona od kolektora do końcowego wydechu 60mm (podobno duża ale u mnie zdaje egzamin). Brak kata i środkowego. Końcowy nowy Supersprint dedykowany do mojego autka. Efekt MASAKRA. Polecam gorĄCO. waytogo.gif Na niskich obrotach delikatnie mruczy, natomiast powyżej 2500 super dźwięk yay.gif. Zbiera się już od zera o wiele lepiej niż wcześniej. Bez hamowni ogromna różnica. Znaczenie ma napewno kolektor. Mam stożek z zimnym powietrzem więc dolot też dobry. Znajomy ma X20XEV serię i zostaje już na starcie zlosnik2.gif.

Napisano
  • Autor

> jaki całkowity koszt?

Kolektor miałem z poprzedniego silnika, odciąłem flanszę, Dorobienie flanszy 50zł po znajomości z materiałem (cięcie plazmą), tłumik końcowy 400zł, złącze z siatki 55zł, uszczelka kolektora 17zł, nakrętki miedziane nowe 10x2zł, uszczelka na łączeniu 10zł, 6 gum (wieszaków)po 5zł, rury 80zł, robocizna 100zł. Razem 762zł, o ile dobrze policzyłem. Trochę wyszło ale jet porządnie zrobiony. Robili 4,5 godziny. cfaniaczek.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.