Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

problem ze spalaniem

Featured Replies

Napisano

Pytanie chyba raczej do fachowców,chociaż może ktoś sie spotkał juz z takim przypadkiem...spalanie na paliwie 6 do 7 trasa miasto 8 do max10 litrow....a gaz trasa 10 do 12 miasto 12 do 14 litrów....pozatym sonda lambda na paliwie działa idealnie a na gazie na wolnych obrotach nie pracuje dopiero powyżej 2500obrotów zaczyna funkcjonować normalnie....i tak po regulacji gazu spalanie tak do 200-300kilometrów wraca na normalne i pali 8 trasa 10do 11 miasto po tych kilometrach samochod zwieksza spalanie i muli...znowu regulacja to znowu jest ok na chwile i dalej wzrasta spalanie....gazownik wstawił mi na próbe zamiast krokowca zwykłą śrube i uregulował na tym...auto chodzi super ale spala nadal duzo....co może byc przyczyną komputer padł może albo reduktor sam jakoś wzbogaca mieszanke?dodam,że instalacja ma 1,5roku i 50tys km....

Napisano
  • Autor

Nikt nic nie wie....?????????? confused.gifniewiem.gif

Napisano

może to silnik krokowy szwankuje?

Napisano
  • Autor

> może to silnik krokowy szwankuje?

No właśnie mam wyciągnięty teraz i założoną zwykła śrube-tak na próbe czy nadal bedzie wzrastac zużycie gazu.Narazie spalił mi 10litrów....pojeżdże no i zobacze czy nadal beddzie tyle czy znowu wzrosnie na 13

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Kolejną rzeczą,którą zauważyłem jest to,że mieszanka nie chodzi od ubogiej do bogatej i odwrotnie tylko wykazuje na to że sonda jakby nie ustawić mieszanke tak albo stoi na zielonym(mieszanka uboga)albo od razu wskakuje na czerwone(bogata) a na paliwie funkconuje normalnie...jest to juz druga sonda włożona i dalej to samo...Czy to komputer od gazu cos działa na to że tak sie dzieje????kto wie????

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.