Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wymienione poduszki silnika i jest gorzej niż z dobitymi

Featured Replies

Napisano

Witam,

Dwa dni temu wymieniłem komplet poduszek silnika (Tipo 1,4ie '94). Nie osobiście, bo się na tym nie znam, ale w miare porządnym warsztacie. Spodziewałem się polepszenia jakości jazdy (stare były mocno dobite i mechanik sam zaproponował wymiane "zanim sie coś stanie"). Niestety po wymiane czuję drganie na kierownicy, pod podłoga i na całym fotelu (Niezależnie od obrotów) Co więcej w kabinie jest j głośniej. Pojechalem do reklamacji. Sprawdzili i według mechanika wszystko jest ok. Nie wiem co jest grane. Najwyrażniej wszystkie drgania silnika przenoszone sa do środka (A wczesniej było tak pieknie i słychać było tylko chrakterystyczny fiatowski pomruk).

Czy ktoś może wie co z tym zrobić?A może poduszki musza sie wyrobić?Czy to może wina montażu? Jakości poduszek?(niestety zamienniki 4MAX). Gdzie można szukać jeszcze przyczyny?

Pozdrawiam

• 1 miesiąc później...
Napisano

No niestety sądze że to wina poduch. Pewnie są dużo twardsze od oryginału. No taki już czasami urok podróbek.... Chyba nawet pod reklamację się nie kwalifikuje. Pozostaje czekać, może się jakoś "ułożą"

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.