Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tapicerka drzwi

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie, ale mam problem z tapicerką drzwi. Mianowicie zauważyłem, że się odkleja (gwarancja skończyła się 2 tygodnie temu) i nie wiem czy po użyciu kleju nie zostaną plamy.Może ktoś podpowie czym to najlepiej naprawić oraz jak to najlepiej uczynić.

Napisano

z wlasnego doswiadczenia powiem ze nawet po gwarancji jak ladnie to opiszesz do FAP jest szansa ze ci wymienia badz czesciowo zrefinansuja naprawe... sprobuj

Napisano

> Witam serdecznie, ale mam problem z tapicerką drzwi. Mianowicie

> zauważyłem, że się odkleja

A tak z ciekawości, to co odkleja się od czego? Materiał jest pod spodem zgrzewany do plastiku.

Napisano
  • Autor

> A tak z ciekawości, to co odkleja się od czego? Materiał jest pod

> spodem zgrzewany do plastiku.

odkleja się materiał wierzchni tapicerki drzwiowej tuż przy podłokietniku. Jestem wściekły że kupując samochód zdecydowałem się na jasną tapicerkę ale kto by pomyślał,ze tak będzie teraz przynajmniej raz na miesiąc muszę ją czyścić i może to jest przyczyną że się odkleiła? Myślałem o owiewkach na szybę aby woda nie kapała gdy uchylę szybę ale nie wiem czy szyba będzie się do końca zamykać itp. może ktoś ma jakiś patent co zrobić aby było dobrze. Pozdrawiam.

Napisano

Owiewka w niczym nie będzie ci przeszkadzać, żadne krople wody nie będą wpadać do środka. Mała rada - aby dobrze umocować owiewkę podklej ją /do uszczelki/ albo wykorzystaj specjalne spinki. W Heko do 3 drzwiowego kosztowało coś około 50 PLN smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.