Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Katalizator metalowy czy ceramiczny??

Featured Replies

Napisano

Po pierwsze to witam wszystkich w nowym roku i życze aby nasze furki sie jak najlepiej sprawowały

No i w nowym roku na samym początku mam dylemat. Chce zakupić do swojej sienki 1.6 katalizator. Bo byłem na tyle głupi że wyciołem i mam teraz rurke(niby miało to dodać 5 koni:/). Troche sie niby poprawiło ale to pewnie dlatego że katalizator juz sie powoli zapychał. Chce wstawić katalizator bo strasznie mnie denerwuje metaliczny dzwiek który powstaje w rurce. Problem w tym jaki katalizator kupić?? Ceramiczny uniwersalny czy metalowy uniwersalny?? Bo nowy fiata odpada bo to około 500 złoty. Co radzicie?? Cos takiego ?? http://www.allegro.pl/item153200864_katalizator_tesh_143zl_szt_wa_wa.html czy może to bedzie lepsze?? http://www.allegro.pl/item153843427_sportowy_katalizator_uniwersalny_metalowy_wklad.html ?? Z góry dzieki

Napisano

dostałeś odpowiedz na autocentrum

Napisano

> dostałeś odpowiedz na autocentrum

ej no, nie każdy czyta autocentrum 270751858-jezyk.gif

Napisano

> ej no, nie każdy czyta autocentrum

tylko, że on o to pytał także tam.

Napisano

> tylko, że on o to pytał także tam.

ale inni są tu zlosnik.gif

Napisano

Kat Ceramiczny jest orginanie .

A co ze starym ?? .

Napisano
  • Autor

Ogólnie to nie dostałem żadnej odpowiedzi tylko link do strony którą już wcześniej oglądałem. Znam zasade działania katalizatora pod wzgledem teoretycznym. Miałem nadzieje że ktoś mi przedstawi to pod wzgledem praktycznym. Wstawiłem sobie ceramiczny kolega z warsztatu mi doradził że bedzie lepszy bo ten metalowy wyglądał jak jakaś samoruba... Mam do Was takie pytanie jeszcze. Bo ogólnie wydech sie wyciszył ale nadal jest taki troche metaliczny dzwiek. Mechanik który mi to wymieniał pukał w tłumik środkowy i mówił że on już jest pusty. Ale on był wymieniony 10 tys km temu. Jakieś 7 przejechał na gazie. Mechanik powiedział że przez brak kata i gaz już sie wypalił i to on daje taki dzwiek. Czy to mozliwe żeby sie tak szybko wypalił??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.