Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Proszę o rade!!!!!

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich!!!

Zamierzam kupić za jakiś czas astre II 3 drzwiową i mam dylemat co do rodzaju silnika.do tej pory nigdy nie miałem opla.

Zastanawiam się nad jakimś dieslem, a to dlatego że miałem okazję pojeździć przez parę dni focusem 1.8 TD i bardzo mi się podobało.Miałem dużo frajdy, tym bardziej że na codzień jeżdżę 1.6 16v benzyną.

Z moich spostrzerzeń wynika że na trasie a tym bardziej w mieście nie da się tak elastycznie,sprytnie i efektownie jeździć benzyną jak dieslem. Z tego też powodu myśle o dieslu.Tylko jeszcze nie wiem jakiej pojemności.

Wiem że z diesli jest 1.7 2.0 2,2. Wiem że prawdopodobnie jeśli się nie myle to 1.7 jest oplowski jak od isuzu. I tu PYTANIE: który lepszy i jak z awaryjnością tych motorów.

Jakoś silnik 1.7 Isuzu nie przemawia do mnie,( może dlatego że nigdy nie lubiłem takich połaczeń) , ale znowu też wyczytałem że niby ten silnik od isuzu jest lepszy od 1.7 oplowskiego.

Jak jest z awaryjnością zawieszenia (wahacze, końcówki, łączniki, amorki itd.)

Z racji tej że to miałby być mój pierwszy turbo diesel, mam też obawy co do stanu i ekspaltacji turbiny, jak i ewentualne koszty naprawy lub wymiany.

I ostatnie (chyba smile.gif) pytanie. Jeśli np: w tym 1.7 chcialbym zmienić program w komputerze w celu podniesienia mocy, to czy w ogóle warto sie w to bawić i czy silnik wytrzyma.

Zaznaczam że chciałbym kupić astre II rok 2000-2003 trzy dzwiowa z przebiegiem do 80000 km.

Proszę o nie odsyłanie mnie do starszych postów, gdyż przeglądałem je, ale one jakoś nie dały mi w miare jednoznacznej podpowiedzi.

Prosze o pomoc, bo kto inny jak nie Użytkownicy właśnie tej marki będą wiedzieli lepiej.

Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Napisano

Z tego co wiem to lepszy jest Isuzu ale pod wzdlędem ekonomicznym (szczegolnie części) to tańszy jest oplowski.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.