Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Serwis o opiniach o warsztatach i specjalistach

Featured Replies

Napisano

Hej

Ze znajomym uruchomiliśmy serwis do wklepywania komentarzy o wszystkich zakładach usługowych jakie znacie. Jako że na forum przewija się najwięcej problemów sprzętowo motoryzacyjnych, to macie najwieksze doświadczenie ws współpracy z naszymi fachowcami, Można też wrzucać opinię o stacjach benzynowych, aczkolwiek na autocentrum czy gdzieś też widziałem takei coś. Możecie też umieszczać info nt wsyztskich innych zakładów - jeśli czegoś brakuje, dawajcie znać. W kazdym razie - mnie zawsze irytowało to, że opinii o warsztacie szukać musiałem po milionach forów i grup dyskusyjnych na sieci i to z mizernym skutkiem. Więc jeśli ktoś ma jakieś dobre/złe wspomnienia o jakimś warsztacie, dajcie tu:

www.spece.pl

Jesli macie pomysły możemy to rozbudowywać, też może o marki samchodów, ale nie wiedziałem czy to konieczne i ew. jak zorganizować.

No i sorry za mały spam, jesli ktoś to tak odbierze. Ale im więcej opinii tym lepiej... Mozna też tam zdjęcia spierdzilonych rzeczy umieścić jeśli ktoś ma takowe.

hej

Damian

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.