Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Konsola srodkowa z nowszych modeli do una z '92?

Featured Replies

Napisano

Czy jest mozliwosc zamontowania konsoli srodkowej z una po 1996 roku do una 1992? Chodzi mi glownie o ta polke miedzy skrzynia a radiem. W moim z rocznika 92 tego niestety nie ma, a bardzo by mi sie przydalo.

Napisano

Da się ok.gif Możesz jeszcze poszukać osobno tej półki i tunelu środkowego bo takowe też są.

Napisano
  • Autor

chodzi mi wlasnie o to czy trzeba cala konsole przelozyc czy jakos da sie podczepic to czego brakuje na 1 zdjeciu

1fff.jpg

2fff.jpg

Napisano

Można dostać osobno tą półeczkę pod radio bez konieczności wymiany całej konsoli, tylko ciężko znaleźć. Mnie się udało zdobyć kpl. pod radio i tunel środkowy yay.gif

Napisano
  • Autor

> Można dostać osobno tą półeczkę pod radio bez konieczności wymiany

> całej konsoli, tylko ciężko znaleźć. Mnie się udało zdobyć kpl.

> pod radio i tunel środkowy

oki fajnie smile.gif a orientacyjnie ile takie cos moze kosztowac? oczywiscie uzywka

Napisano

Ja wycyganiłem za ok 20 pln za kpl. nie pamiętam dokładnie.A przy okazji przykleiło się parę innych drobiazgów bo pan szrotowiec poszedł na kawkę jak wyciągałem konsolę wink.gifgrinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Ja wycyganiłem za ok 20 pln za kpl. nie pamiętam dokładnie.A przy

> okazji przykleiło się parę innych drobiazgów bo pan szrotowiec

> poszedł na kawkę jak wyciągałem konsolę

rozumiem ze ta polka jest oddzielnie i mozna ja spokojnie zamontowac do tej starszej konsoli, oraz ten plastik/tunel do skrzyni tez jest oddzielnie, narazie mam okazje kupic sam ten tunel za 15zl ale moze znajde kogos kto ma to i to do sprzedania od razu.

Napisano

Zeby nie zakladac nowego tematu to napisze tutaj...

Tez wpadlem juz jakis czas temu na wymiane konsoli srodkowej w moim Uno. Udało mi sie zakupic w niezlej cenie konsole oraz tunel wraz z mieszkiem. Jednak w nowszych samochodach Uno jeszcze jest jeden element ktorego mi brakuje - plastikowa oslona znajdujaca sie za konsola do ktorej jest przykrecony srodkowy tunel (patrz zdjecie). Sprawdzalem u nas w "markiecie" [czyt: szrocie] grinser006.gif i niestety nie ma.

konsola2_resize.jpg konsola1_resize.jpg

Czy ktos cos takiego posiada na zbyciu lub moze w najblizszym czasie sie wybiera po jakies czesci na złom i moglby cos takiego wymontowac i wystawic na allegro lub poprostu mi przeslac (oczywiscie w miare tanio).

Pozdrawiam palacz.gif

Napisano

chyba muszę pojeździć po Śląskich szrotach, przydał by się ten panel w moim uno`LOCIE

Napisano

> Czy ktos cos takiego posiada na zbyciu lub moze w najblizszym czasie

> sie wybiera po jakies czesci na złom i moglby cos takiego

> wymontowac i wystawic na allegro lub poprostu mi przeslac

> (oczywiscie w miare tanio).

> Pozdrawiam

Ja ostatnio kupiłem właśnie konsolę, tunel i to plastikowe wykończenie i klapkę schowka , zapłaciłem razem 50zł grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.