Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nawiew, dziwna sprawa...

Featured Replies

Napisano

Dziś rano stała się rzecz dziwna, włączam nawiew a tu cisza. Wentylator się nie włącza. Po przejechaniu kilku km załączam i działa. Jak myślicie jest to efekt silnego mrozu a może TTTM?

Napisano

jezeli tak jak kolega pisze " był silny mróz" to moze to byc winowajca. Po przejechaniu kilku km. załaczył bo ciepło z nagrzewnicy poszło na wentylator i go odmroziło...

Napisano

podepne się pod ten temat.Po 3 dniach niewidzenia się z asterką ktora niestety chwilowo zime spędza pod chmurką (zajęty garaż na inny samochód) odpaliłem ją sobie spokojnie i po kilku chwilach chciałem załączyć wentylator a tu cisza. frown.gif nic się nie kręci na żadnym biegu. co z tym fantem poradzić bo ciężko z zamarzniętymi szybami jeżdzić?

Napisano

Prawdopodobnie komutator w silniku brudny albo szczotki do wymiany i się zawiesza.

Napisano

u mnie bylo to samo,ale obruszałem ta kostke pod filtrem przeciwpyłkowym i załadziało:)

Napisano

Jeżeli nie działa nawet na 4 biegu, to na pewno NIE jest to rezystor dmuchawowy... Sprawdź czy nie zaśniedziały styki na tym rezystorze (pod filtrem p.pyłkowym).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.