Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak wyregulować Cometa + BingoS

Featured Replies

Napisano

Witam

W pierwszej kolejności pragnę gorąco z Wami się przewiać, czytam to forum od czasu jak założyłem gaz, jak dotąd nie miałem większych problemów aż do dziś.

Mam Punto I 1.1SX, założony gaz od jakiś 15tys. ostatnio zaczął coś sporo gazu żłopać - znam się na elektronice wiec zaraz po montażu gazu zrobiłem interfeisik i widziałem jak wygląda przebieg sondy lambdy i inne parametry.

Dzisiaj podpiłem z ciekawości i widzę, że na benzyny lambda ładnie pracuje tz oscyluje miedzy mieszanką ubogą a bogatą - niezależnie od obrotów. Natomiast na LPG przy niskich oscyluje lambda, natomiast już przy 3000 obrotów (nawet jak troszkę dodam gazy) jest cały czas uboga. Co jeszcze zauważyłem, czego nie było wcześniej to, że "zapala" się zielone pole "TPS".

W sumie niczym jeszcze nie kręciłem, dzwoniłem, do gazownika ale jest zawalony robotą i będzie miał czas dopiero po 25. Proszę o jakieś wskazówki, co można na to poradzić, podregulować, wymienić z góry dziękuje. Korci mnie niesamowicie aby samemu spróbować rozwiązać ten problem zlosnik.gif

Pozdrawiam, Tomek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.