Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wymiana cewek na koszt FAP?

Featured Replies

Napisano

No to mam już komplet nowych cewek w swoim 1.6... sciana.gif Pierwsza cewka niesławnej francuskiej firmy na S przepaliła się przy przebiegu 39,5kkm wrrr.gif Na kolejne nie trzeba było długo czekać. Przy stanie 52kkm poszły naraz pozostałe 3! faint.gif Przeklęte żabojadzkie g... blah.gif Aha, najpierw w drodze poszła jedna, zaraz po wymianie i podpięciu pod kompa (jeszcze w ASO) druga i po niej trzecia. Nosz k... m...! furious.gif

Wiem że niektórym kolegom udało się wywalczyć u FAP zwrot części kosztów. Gdy zwróciłem się z tym problemem do ASO, uzyskałem odpowiedź że oni mogą wystąpić do FAP tylko w przypadku aut do 3,5 roku. Moje jest z 2002, więc powiedzieli że muszę sam wyskrobać pismo.

I teraz moje pytanie: czy komuś z Was udało się już odzyskać pieniądze tą drogą? Jak oceniacie moje szanse? Są wydruki z egzaminera i FVAT.

Nowe cewki to oczywiście Champion, sam kazałem im odobiście sprawdzić, bo nie wiedzieli. Na plus ASO należy zaliczyć że zaproponowali większy rabat gdyby nie udało mi się wywalczyć nic od Fiata biglaugh.gif

Napisano

U mnie po padnięciu 3 cewek( pojedynczo oczywiście), 4 wymieniłem zapobiegawczo sam. Fiat partycypował w kosztach na poziomie 40% materiały i 10% robocizna. Niestety odmówiły posłuszeństwa zaraz po gwarancji, przy przebiegu 25 kkm.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.