Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

obieg zew/wew

Featured Replies

Napisano

Chodzi o to ze nie działa magiczny guzik przełaczania obiegu zew/wew na poczatku jak naciskałem guzik wszystko było ok a teraz lipa:/ co musze rozebrac, przeczyscic, zajrzez zeby naprawic? Z gory dzieki za info.\

Napisano

Sama klapka obiegu zew/wew znajduje się pod przednią szybą po stronie pasażera. Musiałbyś podnieść maskę i na tym czarnym plastiku są 2 śrubki na wkrętak krzyżowy przytrzymujące taką przykrywkę. Zmienia się tam filtr przeciwpyłkowy, ale do tej klapki chyba tamtędy dojdziesz. Jeśli wina leży po stronie przycisku, to trzeba by rozbierać konsolę środkową, no i nie wiem co dalej, bo ja mam suwak do obiegu zew/wew, a Ty masz przy klimie na przycisk, także to już działa inaczej. niewiem.gif Kolega Chevy chyba to robił całkiem niedawno. hmm.gif Może poszukaj na śmietniku jakiegoś referatu na ten temat.

Napisano
  • Autor

byłem na smietniku i czytałem referacik ale tam jest to przesuwanej czy guzikiem?wiesz moze?

Napisano

> Chodzi o to ze nie działa magiczny guzik przełaczania obiegu zew/wew

> na poczatku jak naciskałem guzik wszystko było ok a teraz lipa:/

> co musze rozebrac, przeczyscic, zajrzez zeby naprawic? Z gory

> dzieki za info.\

faktycznie robilem to niedawno. mam tez klime, wiec i jest guzik.

na poczatek sprobuj rozruszac sama klapke od strony podszybia (miejsce filtru kabinowego). mozna tam swobodnie wlozyc reke. jesi nie pomoze, to sa dwa wyjscia...

rozebrac konsole i zobaczyc co z samym przyciskiem (jak rozebrac konsole, znajdziesz na smietkiku - oswietlenie deski). jes to tez nie pomoze to zostaje tylko dobrac sie do silniczka... niestety jest to potwornie trudne sick.gif

jest on schowany i zamontowany w fatalny spsob. jak zdejmiesz dolna obudowe schowka, zobaczy kopmuter na tylnej sciane (gdzie pasazer ma nogi), jesli spojrzesz wyzej (prawie pod szybe) zobaczysz z prawej strony glownego nawiwu, maly bialy silniczek. to on jest odpowiedzialny za sterowanie klapka (obiegiem) u mnie na szczescie wystarczylo go wkretakiem popukac i zaczal chodzic smile.gif ale jakbym mial go rozbierac, to chyba nerwicy bym dostal... zanim bym w ogole sie do niego dostal crazy.gif

Napisano
  • Autor

no i wielkie piwko !!! konkretna odp 270751858-jezyk.gif zaraz sie za to zabieram biglaugh.gif Pozdrawiam

Napisano

oby nie silniczek żeby go wykręcić trzeba chyba rozebrać deskę rozdzielczą, walczyłem z nim i odpuściłem - na razie.

Jest przykręcony na dwa wkręty do tego zewnętrznego jak się pogimnastykujesz to jeszcze się da dostać ale ten od szyby to angryfire.gif, ja miałem problem z nawiewem zimą szyby mi parowały bo klapka była zamknięta poszarpałem się z silniczkiem i udało się ją otworzyć ale nie jest sprawna mam zamiar jeszcze raz coś z tym spróbować zrobić jak Ty się pierwszy zbieżesz to opisz jak się dostałeś do silniczka.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.