Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

usterki po dłuższym czasie...

Featured Replies

Napisano

ha i stało sie niewiem.gif

zaczyna sie pozytywnie bo spalanie 9,4 l benzynki w miescie przy moim 1,8 to chyba spox. na trasie 8 osiagalne nawet przy jezdzie w okolicach 120 km/h ALE...

odkąd zmieniałem rozrząd + uszczelniacze zaworowe przy 86 tyś a teraz mam 94 kkm silnik spalił mi ok 11 l oleju!!! angryfire.giftuk.gif

nie majac czasu na wizyty w aso dolewałem grzecznie olejku ciesząc się niskim spalaniem zakrecony.gifrotfl.gif ale jutro jade do chłopaków niech zaglądna wreszcie do garów co tam sie dzieje hmm.gif

Napisano

> przy 86 tyś a teraz

> mam 94 kkm silnik spalił mi ok 11 l oleju!!!

icon_eek.gif 11 l ojeju na 8 kkm ??? sciana.gif nie chciałeś czasem napisać 1 l, bo 11 l na 8 kkm to chyba nie możliwe, a jeśli rzeczywiście tak jest to niezłą robotę zrobili chłopaki w serwisie... hmm.gif

Napisano

> 11 l ojeju na 8 kkm ??? nie chciałeś czasem napisać 1 l, bo 11

> l na 8 kkm to chyba nie możliwe, a jeśli rzeczywiście tak jest

> to niezłą robotę zrobili chłopaki w serwisie...

No właśnie nie miałobyć 1 l. Jeżeli jednak to nie pomyłka to chyba masz duży problem.

Napisano
  • Autor

> No właśnie nie miałobyć 1 l. Jeżeli jednak to nie pomyłka to chyba

> masz duży problem.

11 L

po wymianie uszczelek+uszczelniaczy na zaworach wlałem 4l po jakims czasie kolejne dwie litrówki. przy 90zrobiłem "wymianę" chociaz nie było juz co wymieniać. No i ostatnio jako ze znowu wrzeszczy na mnie przy gwałtowniejszym hamowaniu wlałem znowu kolejny litr ale to wciąz za mało hmm.gif

w przyszlym tygodniu maja go znowu rozebrać, na razie po swiecach stwierdzili ze na jednym z z cylindrów rzeczywiscie pali wiecej oleju.

Ja stawiam na to ze albo zapomnieli wadzić do niego uszczelniacza pod zawór albo pierścień olejowy jest do wymiany...

sie zobaczy cfaniaczek.gif

Napisano

> 11 L

> po wymianie uszczelek+uszczelniaczy

icon_eek.gif

Po tych 11 litrach oleju to wygląda tak, jakby to, co zrobiono, to nie wymiana a usunięcie uszczelniaczy zaworowych. hmm.gif

Napisano
  • Autor

> Po tych 11 litrach oleju to wygląda tak, jakby to, co zrobiono, to

> nie wymiana a usunięcie uszczelniaczy zaworowych.

też sie tego obawiam, ale uszczelniacze robiłem "na szczescie" w aso więc jakby co jest gwarancja( o ile stwierdzą ze to to). Ale nikt mi nie zwróci kasy za ten olej i czas stracony a u mnie to najcenniejsze ostatnio. dlatego tez tyle zlekałem z tą usterką sciana.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.