Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cewka , filtr a może ....

Featured Replies

Napisano

Witam

Kropek prawdopodobni "pali" mi trzy gary. Stuka , puka i nie ma mocy frown.gif Na szybko wymieniłem dzisiaj świeczki , przewody oraz filtr powietrza. Niestety nic nie pomogło. Bylem u dwoch mechanikow zaczerpnac informacji i jeden powiedzial ze moze byc to paliwo czyli filtr (ma przejechane ok 30 tys) i raczej nic z elekt. ponieważ świece są suche. Natomiast drugi , który sam się mianował specjalistą od Fiatów stwierdził ze to napewno cewka a filtr klasyfikuje na ostatnim miejscu jako przyczyne usterki.

Prosze szanowne grono o jakieś wskazówki gdyz nie chce np wymienic calej elektryki a na koncu filtr ktory moze okazac sie przyczyną

Acha , ile kosztuje cewka?

Z góry dziękuje za podpowiedzi.

Pozdrawiam.

Napisano

może być to cewka, opisz dokładniej w jakich momentach przerywa silnik, cewka kosztuje koło 60-80 zł, zamiennik ze 126p wink.gif

Napisano
  • Autor

Silnik jako tako nie przerywa. Bardzo halasuje , dzwoni , właściwie to przypomina cinqecento z lekko dziurawym tlumikiem. Nie ma mocy , pod stromą górke na dwójce 40 km/h. Na luzie gdy troszke mocniej otworze przepustnice to "chodzi" ładnie.

Napisano
  • Autor

Auto wylądowało w serwisie Fiata. Okazało sie że to uszczelka pod głowicą. Ja ją wykluczałem ponieważ 1,5 roku temu ja wymienialem. Po wyjeciu okazalo sie ze to najtansza guma na rynku a uzyty silikon stosuje sie do skrzyni biegow. Co prawda wtedy za usluge zaplacilem 350 zl a teraz 730 ale uwazam ze to chyba i tak nie duzo.

Szybko , sprawnie i profesjonalnie .. nawet auto mi umyli smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.