Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gdyby to nie były buszmeny, to...

Featured Replies

Napisano

Ktory zestaw byscie wybrali?

UNO

DUE

??

Ma grac bardziej niskotonowo, niz wysoko ok.gif No i ogolnie dawac rade jakos...

Prosze powstrzymac sie od krytyki, przyjac podane na stronach dane za rzeczywiste i podpowiedziec ok.gif

Dziekuje zlosnik.gif

Napisano

> Ktory zestaw byscie wybrali?

> UNO

> DUE

> ??

> Ma grac bardziej niskotonowo, niz wysoko No i ogolnie dawac rade

> jakos...

> Prosze powstrzymac sie od krytyki, przyjac podane na stronach dane za

> rzeczywiste i podpowiedziec

> Dziekuje

Ja boschmanna znam i się nie wstydzę. Drugi zestaw mi polecano i założyłem do brata auta. Gra ładnie. Niemniej jednak musisz sobie drzwi przygotować wygłuszając.

Napisano

Jeśłi masz coś wybrać z tych dwóch, to wydaję mi się, że piewrszy będzie lepszym wyborem.

Napisano

poszukaj cos z Blaupunkta... Szalu nie robi ale w tej cenie to o niebo lepsze niz to cos zlosnik.gif

Napisano

> UNO

> DUE

> ??

> jakos...

> Dziekuje

słyszałem, że woofery Phonocar Y line (ew. 60W Titanium) są w podobnej cenie. Dokupić gwizdki Phillipsa - gra i buczy smile.gif. Ale każdy ma swoje opinie i trzeba posłuchać głośników.

Udanych zakupów wink.gif

Napisano

Te Phonocar Y-line grają bardzo ładnie jak na tą cenę (nie słyszałem tak ładnego basu ani z Magnatów ani Blaupunkta w tej cenie).

Także polecam ...

Napisano

Ja mam w swoim Lanku całe nagłośnienie w Boschmann'ie, na tyle właśnie mam ten zestawik "UNO" smile.gif przód z wyglądu taki sam jak ten, tylko że na 100mm smile.gif Wszystko chodzi pod JVC GD-511, a że pracuje w sklepie car audio gdzie sami produkujemy Trapezy, Skrzynie, Tuby, na wymiar zrobiłem sobie Trapez na Głośniku Boschmmana 30cm ze wzmacniaczem Boschmanna Q9000 (aktywna) i powiem wam że ja jestem zadowolony, zakładałem już i na magnatach itp w innych samochodach i nie podchodziło mi to za bardzo, jedynie co to na Pionnerach chodzilo przyzwoicie, ale osobiscie preferuje Buszmana bo ładnie też gra i nie jest drogi smile.gif

Pozdrawiam smile.gif

Napisano

> UNO

> DUE

> ??

> jakos...

> Dziekuje

jesli z tych dwoch to UNO

Napisano

> http://allegro.pl/item167055369_phonocar_y_line_kultowe_tweetery_z_jedwabna.html

> o tym mowicie? moze byc taki zestaw?

Jak te phonocary mają się do tego

klik

Troche zacząłem poprawiać fabryczne CarAudio, więc może pomożecie mi cos dobrać.

Jednostka centralna Pioneer DEH P6800MP, skrzynia MacAudio jakiś Band-Pass podpieta pod Carpowera 602. Drzwi przód wygłuszone matą dekarska + dystanse z mdf-u.

Aha narazie w przednich drzwiach siedzą Lanzary VX-60 (chyba) dwudrożne, ale są sick.gif + gwizdki fabryczne. Tylna półka też jakieś dwudrożne głośniczki (coś w stylu buszmena) tylko poto, żeby siedzący z tyłu oprócz basu słyszeli tez inne tony. Chce zmienić przedni zestaw, dlatego pytałem jak sie maja te phonocary do hertzów. NIepowiem, że cena phonocarów mi pasuje smile.gif

Pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.