Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zniżki dla kącikowiczów - %

Featured Replies

Napisano

[moderator]

Informacje o rabatach dla kącikowiczów umieszczamy

tylko w tym wątku !

Pytania i odpowiedzi wyłącznie na priv !

[/moderator]

Witam

Ponieważ prowadzę sklep z czesciami samochodowymi chcialem zaoferować znizkę wszystkim forumowiczom z regionu Wrocławia. W sklepie mam duzy wybor czesci eksploatacyjnych ( paski , filtry, tarcze , klocki , bebny i nie tylko ) do RÓŻNYCH autek a tego czego nie mam to zamawiam w hurtowni. W koncu Pandomaniacy ( i nie tylko ) musza miec jakis profit z posiadania Pandzi smile.gif Mam nadzieje ze ten watek nie zostanie potraktowany jako reklama lecz jako przydatna informacja gdzie Pandomaniacy mogą nabyć czesci z korzystnym rabatem. Jest to tez podziekowanie z mojej strony za okazaną zyczliwość i pomoc przy rozwiązywaniu moich problemow i wyjaśnianiu niejasnosci związanych z uzytkowaniem "Auta Roku 2004" Fiata Pandy smile.gif

Pozdrawiam

Napisano

Ciekawe. Szkoda że to tak daleko. ale jak jesteśmy przy takich propozycjach to ja moge zaoferować oleje do Panduli po cenach niższych (hurtowe lub rafineryjne) niż w zwykłych sklepach. Oleje mam nastepujących marek. Lotos, Mobil, Orlen, Elf, Shell, Texaco oraz płyny firmy Organika i Petrygo . Ewentualne ceny na priv.

Pozdrawiam

drive.gif

Napisano

RTV, Hi-Fi, Car Audio + montaze, Foto. Mozliwa dostawa poza Wroclaw. Konkrety tylko indywidualnie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.