Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zestaw 2+1?

Featured Replies

Napisano

Witam ponownie

Wpadł mi jeszcze jeden pomysł zakupu głośników. Mianowicie zestaw 2+1. Coś takiego mam do kompa i jak dla mnie jest super. Jeżeli w aucie grałoby podobnie to mi to wystarczy. Czy rzeczywiście będzie grać podobnie?

Głośniki z przodu na podszybiu 2x10cm Hertz DCX100 (taki wymiar i żaden inny nie będzie) a do bagażnika wmontować głośnik 20cm Hertz ES 200.

Pierwsze pytanie co o tym myślicie? Zagra jak głośniki do kompa? Po drugie czy wystarczy wzmacniacz z radia? Jeżeli na dwa pierwsze odpowiedzieliście na tak to jakiej pojemności powinna być zbudowana skrzynka do tego głośnika? Generalnie poproszę o jak najmniejszy ale akceptowalny wymiar smile.gif.

Napisano

IMO bedzie kupa, ale mniejsza smile.gif

Koledzy powiedza (i teoretycznie slusznie...), ze niskotonowy nie pojdzie spod samego radia.

Ale... jakbys znalazl glosnik ktory mozna podpiac na 2 Ohm, to niektore modele Pionka po zmianie w setupie tylu jako symulacji subwoofera pozwalaja na podlaczenie slabego glosnika niskotonowego (wtedy do glosnika ida plusy lewy /prawy i tak samo minusy). Producent myli oczy, ze idzie wtedy z mostka 70W (pewnie ze 20 RMS... )No i masz w samochodzie dzwiek jak z glosnikow z komputera a nawet lepiej ;-) (bo mniejsza przestrzen do naglosnienia). Carpower ma taki glosniczek i calkiem mala skrzynka wystarczy...

Napisano
  • Autor

A które radia umożliwiają taki patent? Zleży mi bardzo żeby było pomarańczowe/bursztynowe podświetlenie...

Jeżeli nie znajdę takiego radia to musi być dodatkowy wzmacniacz? Czy można kupić jakiś badziewny do samego suba?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.