Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

da rade zamek otworzyc z pilota w tyl. klapie cc

Featured Replies

Napisano

> witam

> dźwignie to zamek klapy z pilota w ccs (tylko otworzyć nie podnieść)

> ewentualnie co może ktoś polecić - bo kupiłem na allegro jakiś 8

> kg - i jest cienki jak nic pajęcza (czajna to szajs ) ten da

> rade ??

> http://www.allegro.pl/item171178752_silownik_silowniki_centralnego_bmw_e36_okazja_.html

> pzdr

Pogadaj ze Slickiem ona ma klapę otwieraną z pilota

Napisano

> dźwignie to zamek klapy z pilota w ccs (tylko otworzyć nie podnieść)

skoro nie chcesz podnosic, tylko otworzyc, to wystarcza dowolny silownik z centralnego zamka. nie musi byc taki mocny jak pokazales. w cc przesuwany jest tylko maly plastik, ktory pozwala aby naciskanie przycisku w tylnej klapie powodowalo otwarcie zamka.

> ewentualnie co może ktoś polecić - bo kupiłem na allegro jakiś 8

> kg - i jest cienki jak nic pajęcza (czajna to szajs ) ten da

> rade ??

ja mam zwykly silownik uniwersalny, taki jak w drzwiach, ale dalem taki typu SLAVE, bo wystarcza.

Napisano

> mam taki i nie daje rady

> http://www.allegro.pl/item174812942_najmocniejszy_uniwersalny_silownik_8kg_slave.html

> podpięty jest w miejsce linki na tym drucie ( tylko wypycha)

czyli jednak chcesz otwierac zamek, a nie tylko odryglowywac. to moj opis nie odpowiada na Twoje pytanie.

> ten od bmw będzie mocniejszy jak myślisz

nie mam pojecia, ale cos mi mowi, ze skoro taki 8kg nie daje rady, to ten rowniez nie...

ps. a jakimi przewodami podlaczyles ten swoj silownik? moze masz za duzy spadek napiecia, bo domyslam sie, ze jakis konkretny prad to moze brac...

Napisano
  • Autor

dobrze mówisz, może to coś z prądem, ale ja nie mam zaufania do tych siłowników z chin czy gdzie one tam robione wiem ze to szajs. dziś podjade autem i podepnę na krotko to sie zobaczy czy coś będzie warty ten od bmw pzdr

Napisano

> mam taki i nie daje rady

> http://www.allegro.pl/item174812942_najmocniejszy_uniwersalny_silownik_8kg_slave.html

> podpięty jest w miejsce linki na tym drucie ( tylko wypycha)

> ten od bmw będzie mocniejszy jak myślisz

a to nie musi byc w tym problem ze silownik niedziala zakladalem centralny zamek do mesia 190 na pocztek zakupilem standard 6kg bo mysle styknie co sie okazalo nie styknal zapodalem 8kg i tez byla lipa o sie okazalo wystarczylo machnac pare razy wd40 na elementy ruchome i smiga az milo moze i u ciebie cos sie zatarlo

Napisano
  • Autor

powalcze dzisiaj z wd 40 zobacze co wyjdzie

pzdr

Napisano

Może się podepne do wątku: mam fabryczny central + alarm i otwierane jest to oryginalnym pilotem w kluczyku (czujnik do tego jest koło lampki oświetlenia za lusterkiem), może ma ktoś takie ustrojstwo i wie czemu- czasem po wyłączeniu alarmu drzwi sie otwieraja po czym samoczynnie blokują (nie włączając przy tym alarmu)? Będę wdzięczny za pomoc, bo czasem do auta nie moge wejść zeby.GIF

Napisano

> czasem po wyłączeniu alarmu drzwi sie

> otwieraja po czym samoczynnie blokują (nie włączając przy tym

> alarmu)?

taki efekt moze byc, jak sie silownik/silowniki koncza albo/i silownik jest luzny. mozesz zdjac tapicerke.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.