Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

No taka śmieszna sprawa...

Featured Replies

Napisano

Wymieniałem żarówkę w tylnej lampie. Jak powszechnie wiadomo lampa przykręcona jest na dwie dość nietypowe śruby. Po wymianie, z którą oczywiście nie było żadnych problemów starałem się ponownie przykręcić tylną lampę zespoloną do karoserii i tu spotkała mnie dość nietypowa niespodzienka... Otóż śruba z dolnej części lampy, którą przykręca się w pagażniku "omskła mi się" i wpadła między blachy karoserii. Początkowo myślałem, że spadła pimiędzy blachę a matę wygłuszającą bagażnika. Niestety nie, wpadła między blachy i zatrzymała się gdzieś w okolicy tylniego zderzeka. Nie sposób jej wyjąć. Próbowałem na magnes lecz śruba wykonana jest z aluminium i plusy ani minusy magnesowe tego się nie imają. Lampa trzyma się tylko na jednej górnej śrubie. Nowej nie sposób dokupić. Byłem już w warsztacie ślusarskim, w którym powiedziano mi, że bez problemu dorobią taką śrubę - metalową za około 30 zł.

Ale czy jest jakiś sposób, aby bez rozbierania znacznych elementów karoserii wyłuskać tamtą, która wpadła? Na razie nie stuka ani nie wydaje mało przyjemnych metalicznych dźwięków... Ale jak będzie później nie wiadomo...

yikes.gificon_rolleyes.gifyikes.gif

Napisano
  • Autor

> Da sie ją wyjąc przez otwór rewizyjny pod lub za zderzakiem

Czyli bez wjechania na kanał nie obejdzie się...

Kurcze, no cóż, na środę będę miał nową śrubę a starą wyłuskam jak będę miał czas. I jak znajdę otwór rewizyjny...

Dziękuję za informację.

20.GIF

Napisano

Napewno znajdziesz-wielkosc kostki masła-kratowana guma idealnie pod lampą sie zaczyna i kieruje błotnikiem na zewnątrz wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.