Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uzywana instajacja...

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie... nie orientuje sie ktos jak wyglada sprawa załozenia uzywanej instalacji do samochodu?? I jeszcze jaka instalacja jest potrzebna do cinquecento 700? Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz

Napisano

> Witam serdecznie... nie orientuje sie ktos jak wyglada sprawa

> załozenia uzywanej instalacji do samochodu?? I jeszcze jaka

> instalacja jest potrzebna do cinquecento 700? Pozdrawiam i z

> gory dziekuje za odpowiedz

Hej mam w swojej 700-tce zalozony gaz, normalnie butla, przewody, reduktor, mikser do rury przed gaznikiem, i autko jezdzi lepiej niz na benzynie (przynajmniej w przypadku gaznika Aisan...). Czyli normalna instalacja gaznikowa taka najtansza, jak masz Aisana to mozna dac IIgen ale ja mam Igen i jest ok. Ale zeby chodzilo to u mnie musialem pokombinowac z dolotem i wyciagnac rure ze zderzaka bo inaczej nie chcial jechac do przodu. A co do uzywanych instalacji to chyba sie nie oplaca, bo musisz zrobic do niej papiery a to kosztuje. A przeciez instalacja do gaznika nie jest droga. Jak ja montowalem to kazdy mowil ze gaz zdrozej ze auto bedzie mialo mula, i wogole ze malo pali a silnik sie rozwali. Przejechalem od montazu 50tys km i jestem zadowolony. Zero klopotow, awarii etc. Silnik chodzi ok. Gazu Pali w Trasie o 5-6 litrow, a w miescie 6-7. Tak srednio 6,2litra mi wychodzi. Ale nie butuje go zbytnio. Benzyny w porownywalnych warunkach palil kolo 5. Zreszta wszystko daje kalkulacja prost 5litrow Pb x 4zł = 20zł, a 6,2l lpg x 1,60= 9,92. Czyli 10 zł na 100km do przodu. Srednio wg moich wyliczen zyskiwalem przez te 50tys km. 7zł na 100km. Po odliczeniu kosztow instalacji to daje 2200zł do przodu. smile.gif Czyli tyle co jest warte te auto i to zaledwie w dwa lata. Ogolnie 700 to kiepskie auto ale patrzac na koszty eksploatacji nie zamierzam zmieniac auta w najblizszym czasie. Taniej niz PKP i PKS to mnie wychodzi. Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.