Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wariujący alarm(pytanie do zawodowych druciarzy)

Featured Replies

Napisano

witam wszystkich.ostatnimi czasy zaczal wariowac moj alarm w kropce.gdy go zalaczam(uzbrajam),to powinien raz dac sygnal i raz swiatlami-ze uzbroil lub 5 razy sygnal i 5 blyskow-jesli podczas uzbrajania wykryl,ze ktores z drzwi jest niedomkniete(drzwi lewe/prawe,bagaznik,maska).no i sprawa jest taka,ze wszystkie drzwi sa zamkniete,a on daje znaki jak przy otwartych(podobno ktoras z krancowek jest uszkodzona wyczytalem.prawda?).jakby tego bylo malo, to ostatnio przestal mi domykac szyby,po uzbrojeniu alarmu(normalnie dziala zamykanie).zostalo to z szybami zrobione i znowu wrocilo.dzis z kolei samoczynnie wlaczyl sie alarm i tak dlugo wyl,ze zżarł cały akumulator do zera!totalnego zera.laduje aku juz ze 2h i jedynie co widac,ze zyje to prostownik,a aku bez oznak ladowania(przynajmniej na razie).czy z moja centralka cos nie tak?alarm to Cheetah CH-AR Profesional.poradzcie cos

Napisano

Możliwe, że któraś krańcówka nie działa jak trzeba... lampka oświetlenia kabiny działa normalnie? Jeśli któraś krańcówka "szumi" mogła bez przerwy wywoływać alarm.

Napisano
  • Autor

> Możliwe, że któraś krańcówka nie działa jak trzeba... lampka

> oświetlenia kabiny działa normalnie? Jeśli któraś krańcówka

> "szumi" mogła bez przerwy wywoływać alarm.

radzisz mi pojechac do kogos kto sie zna czy samemu weszyc?

Napisano

Skasuj błędy czyli "ingeręcje z zewnątrz"sygnalizuje póki nie skasujesz stąd dzwieki wink.gif

Na odpalonym silniku przytrzymaj klawisz odzbrajania 10s

Napisano
  • Autor

> Skasuj błędy czyli "ingeręcje z zewnątrz"sygnalizuje póki nie

> skasujesz stąd dzwieki

> Na odpalonym silniku przytrzymaj klawisz odzbrajania 10s

myslisz ze tak jest w kazdym alarmie?bo powiem szczerze ze mam bardzo obszerna ksiazke obslugi alarmu,ale o takiej kasacji nie slyszalem.jestem ciekawy czy to dziala.ale wpierw musze zreaktywowac aku,bo dostal taki cios!nie widzialem jeszcze tak zajechanego

Napisano
  • Autor

> Możliwe, że któraś krańcówka nie działa jak trzeba... lampka

> oświetlenia kabiny działa normalnie? Jeśli któraś krańcówka

> "szumi" mogła bez przerwy wywoływać alarm.

co do lampki to dziala normalnie.reaguje na otwieranie/zamykanie drzwi oraz wlacza/wylacza sie podczas uzbrajania/rozbrajania alarmu.czyli co sugerujesz,ze to bedzie maska lub tylna klapa?

Napisano

Ja stawiam na krańcówke pod maska. Najczesciej sie zabrudza albo odgona i dlatego wzbudza alarm. Sprubuj odłaczyc kabelek od krańcówki pod maska i uzbroj alarm i zobacz co sie dzieje. W przypadku niesprawnej krancówki pod maska lampka sufitowa sie nie zapala bo 99% alarmów ma oddzielne wyjscie na maske.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.