Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

byłem wczoraj na przeglądzie w ASO

Featured Replies

Napisano

Witam.

Byłem wczoraj jak w temacie, z konieczności bo autko jest jeszcze na gwarancji. skasowali mnie na 170,00 za robociznę choć zrobili nie wiele (co może być do zrobienia w aucie które ma niecałe 10 000?). olej, filtry, i tyle. najbardziej mnie rozbawiło no.gif jak próbowali wyzerować licznik przeglądu serwisowego w kompie. musieli zwołać konsylium i trwało to chyba z pół godziny. po skończonej operacji coś mnie tknęło i sprawdziłem efekt ich pracy. okazało się że wyzerowali tylko jedną wartość - ilość kilometrów do następnego przeglądu. ale ilość dni już nie. kiedy zwróciłem mechanikowi rotfl.gif na to uwagę powiedział że jak wyjadę z serwisu to na pewno będzie dobrze screwy.gif. nie zauważyli biedacy że na ich komputerze serwisowym są dwie rzeczy do ustawienia: kilometry do przeglądu serwisowego i dni do wymiany oleju. w końcu po krótkich walkach poprawili. najgorsze jest to że te wartości można kasować tylko poprzez podłączenie do komputera serwisowego. Może wy znacie jakiś inny sposób?

ASO to ZŁO angryfire.gifpiesc.gif

Napisano

> ASO to ZŁO

Złe to ZŁO !

Dobre to DOBRO ok.gif

Napisano

> Witam.

> Byłem wczoraj jak w temacie, z konieczności bo autko jest jeszcze na

> gwarancji...

Witam,

pochwal się jeszcze które to było ASO - będę unikał jak ognia hehe.gif Ja mam mały "problem kosmetyczny" z Albeą, bo trochę trzeszczy mi deska rozdzielcza, ale jak powiedzieli mi, że muszą rozebrać całą deskę to się przeraziłem, dopiero po tym wszystko by mi trzeszczało zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif Wybrałem opcję "zrób to sam" i z zabiegu na zabieg jest coraz lepiej :-)

Ogólnie gdyby nie ta turecka jakość montażu wnętrza to byłbym autem zachwycony, tak jestem tylko bardzo zadowolony wink.gif

--

Pozdrawiam,

Paweł

Napisano
  • Autor

> Witam,

> pochwal się jeszcze które to było ASO - będę unikał jak ognia Ja

> mam mały "problem kosmetyczny" z Albeą, bo trochę trzeszczy mi

> deska rozdzielcza, ale jak powiedzieli mi, że muszą rozebrać

> całą deskę to się przeraziłem, dopiero po tym wszystko by mi

> trzeszczało Wybrałem opcję "zrób to sam" i z zabiegu na

> zabieg jest coraz lepiej :-)

> Ogólnie gdyby nie ta turecka jakość montażu wnętrza to byłbym autem

> zachwycony, tak jestem tylko bardzo zadowolony

> --

> Pozdrawiam,

> Paweł

Autokrak. Niestety będę musiał ich jeszcze odwiedzić bo bardzo głośno pracuje mechanizm wycieraczki. usiłowali mi wciskać kit że nic nie słyszą, że tak ma być, ale jakoś zmiękli i będą robić. mnie najbardziej denerwuje jakość tapicerki. miałem poprzednio uno, i tam tapicerka po 6 latach nie nosiła żadnych śladów zużycia. a tu od nowości jakieś nitki z foteli wystają....

Napisano

> Autokrak. Niestety będę musiał ich jeszcze odwiedzić bo bardzo głośno

> pracuje mechanizm wycieraczki. usiłowali mi wciskać kit że nic

> nie słyszą, że tak ma być, ale jakoś zmiękli i będą robić. mnie

> najbardziej denerwuje jakość tapicerki. miałem poprzednio uno, i

> tam tapicerka po 6 latach nie nosiła żadnych śladów zużycia. a

> tu od nowości jakieś nitki z foteli wystają....

No niestety, AutoKrak chyba zszedł na psy. Ale to też zależy jaki się tam trafi mechanik... a co do jakości wnętrza Albei to pociesz się, że Logan ma jeszcze gorzej sick.gif Thalia też nie lepsza... a jakiekolwiek inne auto z poza tej trójki o podobnej wielkości i silniku to już kosztuje znacznie więcej.

--

Pozdrawiam,

Paweł

Napisano
  • Autor

> No niestety, AutoKrak chyba zszedł na psy. Ale to też zależy jaki się

> tam trafi mechanik... a co do jakości wnętrza Albei to pociesz

> się, że Logan ma jeszcze gorzej Thalia też nie lepsza... a

> jakiekolwiek inne auto z poza tej trójki o podobnej wielkości i

> silniku to już kosztuje znacznie więcej.

> --

> Pozdrawiam,

> Paweł

Całkowicie się zgadzam. jeżdziłem Loganem - to jest totalna porażka jeśli chodzi o materiały i wykończenie, a cena wersji podobnej do Albei Dynamic wcale nie mniejsza. a auta podobnej klasy to dodatkowo 10 000. zakupiłem podkoszulki pod kolor tapicerki na przód i tył to i dzieci za bardzo nie ugnoją. ale nim je założę to mnie czeka doczyszczenie tego co jest po roku jeżdżenia sciana.gif.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.