Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kto udzieli dobrej rady?

Featured Replies

Napisano

wiam was smile.gifmianowicie mam maly dylemat chcialbym kupic zestaw odseparowany jednak niewiem do konca jaka firma sie kierowac(magnat,pioneer,JBL)z tego wzgledu ze paramrtrami sie zbytnio nie roznia ale za to roznica cen jest spora.chcialbym sie dowiedziec jak by to wygladalo w efekcie przy 16.5cm wofeorach w drzwiach przednich i tweeterach zamatowanych w slupkach.pozdro smile.gif

Napisano

> wiam was mianowicie mam maly dylemat chcialbym kupic zestaw

> odseparowany jednak niewiem do konca jaka firma sie

> kierowac(magnat,pioneer,JBL)z tego wzgledu ze paramrtrami sie

> zbytnio nie roznia ale za to roznica cen jest spora.chcialbym

> sie dowiedziec jak by to wygladalo w efekcie przy 16.5cm

> wofeorach w drzwiach przednich i tweeterach zamatowanych w

> slupkach.pozdro

Wszystko zależy od efektu jaki chcesz osiągnąć i kasy jaką jesteś w stanie na osiągnięcie tego efektu przeznaczyć smile.gif

Magnat w najwyższej serii PRO brzmi naprawdę bardzo przyjemnie, nie jest to może Hi-End (chociaż producent dumnie je tak nazywa) ale naprawdę porządnie to gra i może spokojnie konkurować z innymi firmami w tej kategorii cenowej ( Pro 2160 ) Brzmienie jak to u Magnata sporo basu, a dzięki nowemu 25mm tweeterowi środek i góra też przyzwoite ok.gif

Jak chcesz wydać więcej to może Polk grinser006.gif To już naprawdęfajne granie, ale nie jest tanie grinser006.gif

Napisano

> jestem w stanie wydac na zestaw do 450zl.powiedz co lepiej zagra

> zestaw z magnata ktory mi zaproponowales czy ten zestaw z jbl'a

> http://www.allegro.pl/item190805522_zestaw_jbl_gto6507sc_glebokosc_45mm_od_ss_.html

Nie słyszałem tego JBLa, więc niełatwo jest mi oceniać, brzmienie na pewno będzie się delikatnie różnić, ale w obu przypadkach będzie całkiem przyjemnie zlosnik.gif

Możesz się zastanowić jeszcze nad takim zestawem, gra naprawdę miło Super Audio 2.16

Jeżeli będziesz miał ochotę na tego Magnata albo Mac Audio to daj znać, zrobi się dobrą promocję grinser006.gif

Napisano

> jestem w stanie wydac na zestaw do 450zl.powiedz co lepiej zagra

> zestaw z magnata ktory mi zaproponowales czy ten zestaw z jbl'a

> http://www.allegro.pl/item190805522_zestaw_jbl_gto6507sc_glebokosc_45mm_od_ss_.html

tego modelu JBL nie polecam, gra strasznie. jak znajdziesz gdzieś GTO6506cs to bedzie lepsze ale nie spodziewaj się basu z nich bo nie bedzie go

z tej kasy wybrałbym raczej PowerBass

Napisano

> Nie słyszałem tego JBLa, więc niełatwo jest mi oceniać, brzmienie na

> pewno będzie się delikatnie różnić, ale w obu przypadkach będzie

> całkiem przyjemnie

> Możesz się zastanowić jeszcze nad takim zestawem, gra naprawdę miło

> Super Audio 2.16

> Jeżeli będziesz miał ochotę na tego Magnata albo Mac Audio to daj

> znać, zrobi się dobrą promocję

mnie zastanawia jeden fakt, z tego co widac na fotkach, kopułka worefa jest montowana na stałe a cewka z membrana pracuje wokół - pytanie moje jest takie, w samochodzie warunki pracy głośnika sa raczej cieżkie jeśli chodzi o pył, kurz itp. a w tej konstrukcji jest idealne dojscie tego syfu w miejsce pracy cewki, czy to nie zaczyna po jakimś czasie charczeć i takie tam?

Napisano

> mnie zastanawia jeden fakt, z tego co widac na fotkach, kopułka

> worefa jest montowana na stałe a cewka z membrana pracuje wokół

> - pytanie moje jest takie, w samochodzie warunki pracy głośnika

> sa raczej cieżkie jeśli chodzi o pył, kurz itp. a w tej

> konstrukcji jest idealne dojscie tego syfu w miejsce pracy

> cewki, czy to nie zaczyna po jakimś czasie charczeć i takie tam?

To nie jest kopułka tylko korektor fazy, coś takiego jak w JBL GTI 608 albo midrange Hertza EM100 cool.gif

Nie spotkałem się nigdy z takim przypadkiem (w lepszej klasy głośnikach) gdzie membrna i korektor są dobrze dopasowane żeby się jakoś nagle zatarło smile.gif trzeba by specjalnie czymś sypać albo polewać chyba zlosnik.gif

Mogę tylko powiedzieć że wszyscy którzy kupili ten model bardzo go sobie chwalili i byli zadowoleni zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.