Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem ze stacyjką

Featured Replies

Napisano

Otóż mam problem a właściwie dwa takowe problemy ze stacyjką smile.gif

Pierwszy:

Nie mogę przekręcić klucza w pozycje świateł postojowych i to się dzieje od dłuższego czasu :| Nie używane co prawda ale fajnie jakby znowu działało, w końco po to to jest smile.gif

Drugi i gorszy:

Coś się spierdzieliło i o dziwo przy zapalonym autku albo już nawet przy przekręconym kluczu w pozycje gdzie załącza się elektryka - mogę bez problemu wyjąć kluczyk :|

Troche parodia, na odpalonym co ciekawe nie załącza się zapadka od blokady kierownicy tylko za jakiś czas włącza się code smile.gif lampka. Kluczyk można spowrotem włożyć, ale czy code gasnie to nie wiem bo bałem się zablokować silnik zeby.GIF Nie wiem czy się odczytuje od nowa przy takiej blokadzie po kolejnym odpaleniu smile.gif

Przypuszczam że przyczyną drugiego problemy może być już dość wytarty kluczyk, będe sprawdzał na zapasie który jest dużo mniej używany, ale może ktoś miał jakieś podobne problemy i wie jak je można rozwiązać?

Dzieki z góry za podpowiedzi smile.gif

Napisano

Witaj część tych problemów o których piszesz rozwiazałem kluczykiem zapasowym /nieużywanym/ Po prosu przeszło yay.gif

Napisano
  • Autor

Jutro zobacze jak będzie z zapasem ale i tak mi się to nie podoba :|

Napisano

Mam nadzieję,że nie grozi to zablokowaniem kierownicy w czasie jazdy crazy.gifbusted.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

> Mam nadzieję,że nie grozi to zablokowaniem kierownicy w czasie jazdy

Zapas działa dobrze - tzn nawet moge załączyć postojowe smile.gif Poprzsez przekręcenie kluczyka w lewo wink.gif a w tamtym nie działało - po prostu albo kluczyk sięwytarł albo nie wiem o co chodzi, jutro se wezme oba i się pobawie...

Żeby było ciekawiej, zamki od klapy i drzwi sa tak zapaskudzone że zapas ledwie wszedl :| A tamten nie miał problemów smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.