Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Smierdząca woń rozlanej emulsji

Featured Replies

Napisano

Z przykrością muszę stwierdzić, że mój Asteroid zmienił kolor wewnątrz bagażnika frown.gif. Rozlałem podczas jazdy po naszych "niewyboistych" drogach sporo litrów "czernidła", emulsji do izolacji przeciwwilgociowych fundamentów. Piękny kolor niebieski zamieniłem na czarny. Przynajmniej mam teraz niezła izolacje przeciw H20. Dodam jeszcze, że wykładzina w bagażniku do wyrzucenia. Dodatkowo przelało mi się trochę pod siedzenia. Opanowałem już trochę sytuację, ale nie wiem jak się zabrać za pozbycie tego ostrego zapachu. Nie chcę codziennie kirać tego w drodze do pracy lub w delegacji. Pomóżcie proszę rozwiązać jakoś ten problem. Dodam jeszcze, że samochód na noc ma pootwierane szyby i bagażnik w blaszanym garażu. Od czego mam zacząć, bo pewne już rzeczy nie wrócą jak były. Może ktoś ma na zbyciu jakieś niepotrzebne wykładziny w kolorze blue.

Ale ze mnie kretyn... chaja.gif

Napisano

rozumiem, że chodzi o tzw. lepik na zimno (izolbet-K itp)

większość z nich jest na bazie rozpuszczalników organicznych, więc umyjesz np. benzyną lakową

ale praca cię czeka tytaniczna........ i śmierdząca

obawiam się że tapicerki (nawet te niezabrudzone) przejdą zapachem rozpuszczalników i długo będziesz czekał, aż sie wszystko wywietrzy

ale najważniejsze, to dobrze wymyj 'smołę' - podejrzewam, że miejscamy jest jej grubo i to stamtąd najdłużej będzie cuchnąć

powodzenia

Napisano
  • Autor

Rzeczywiscie, robota jest tytaniczna. Zuzylem litry benzyny ekstrakcyjnej, ale glowne brudy starte. Pozostaly jeszcze w zakamarkach, do ktorych ciezko jest sie dostac. No i czesc filcowych wykladzin wycieta, a nawet duza czesc.

Chcialem sie jeszcze dowiedziec, czy droga jest wymiana calych filcowych dywanow? Chcialbym oddac autko gdzies do warsztatu, zeby powyjmowali siedzenia powyjmowali stare dywany, wyczyscili , resztki tej mazi i wylozyli nowa lub uzywana wykladzine.

Jesli ma ktos na zbyciu takie rzeczy, lacznie z plastikami na progi i w bagazniku chetnie nabede.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.