Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rzuca czasami na wolnych obrotach.

Featured Replies

Napisano

Znalazł może ktoś przyczynę, że SC 1.1 na wolnych obrotach szczególnie jak silnik jest zimny, od czasu do czasu zatrzęsie budą. Byłem z tym u mechanika, żeby sprawdził mi poduchy i stwierdził że poduchy OK, ale auto było bite i występują napreżenia. Auto było sprawdzone przed zakupem przez blacharza wiec wątpie. Zwalczył może ktoś już takie objawy?

Napisano

ja ma to samo za wolnych rzuca buda lekko ale jest to odczuwalne wymienilem poduszki swiece przewody filtr paliwa no wszystko...i nadal to samo rzuca moze troszke mniej...Zadalem to samo pytanie tu na forum fachury sie wypowiedzialy ze to norma w silnikach 1.1 spi i jest jakis podobno problem z zaplonem w tych silnikach nic sie z tym nie da zrobic jedyne co przyzwyczaiac sie. pozatym twoj przypadek nie musi byc taki jak moj...

Napisano

mialem te same objawy na wolnych trzeslo dosc ostro ale po wymianie swiec, kabli troche sie to uspokoilo .

Napisano
  • Autor

> one tak maja trza sie przyzwyczaic

Czyli następna rzecz, do której trzeba się przyzwyczaić angryfire.gif. A u siostry w 900 wszystko gładko, ładnie i przyjemnie ok.gif. Powiem wam, że te 900 do jazdy po mieście nie są takie złe.

Napisano

Ja też ztym walczyłem.Zrobiłem wszystko co mogło mieć na to wpływ i dalej to samo.Na zimnym dalej szarpie.Na ciepłym ok.

To jest chyba w standardzie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.