Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

megan coupe dci lub lpg prosze o opinie :)

Featured Replies

Napisano

witam! mam zamiar nabyc megan coupe 1.9 dci lub 1.4 1.6 + lpg. kaska ok.14tys. prosze o opinie odnoscnie awaryjnosci spalania i czesci. pozdro

Napisano

Zawieszenie nie wyrabia na polskich drogach - ale jak ci to nie przeszkadza to wozik w miarę ok.

Jak z końcówki produkcji to powinien już być mało awaryjny ale zawieszkę trzeba dbać mimo wszystko. W modelu jakim miałem przyjemność jeździć przez okrągły tydzień moją uwagę zwróciła dość przeciętna jakość plastików i trzaski. Ale wozik się fajnie prowadzi i nieźle wygląda co trzeba mu oddać.

Choć szczerze powiedziawszy to nie pakował bym się w 10 letnią renię bo za te pieniądze można kupić coś dużo bardziej praktycznego, mniej awaryjnego itd.

Napisano
  • Autor

> Choć szczerze powiedziawszy to nie pakował bym się w 10 letnią renię

> bo za te pieniądze można kupić coś dużo bardziej praktycznego,

> mniej awaryjnego itd.

mozesz podac jakis przyklad?? zastanawian sie jeszce nad ibiza tdi i civic 6 generacji (lpg). chodzi mi aby auto bylo oszczedne i malo awaryjne a praktyczne .... hmm mam 19 lat i nie zalezy mi na praktycznosci smile.gif

Napisano

np. jakaś cytryna - Xsara VTS albo Xantia w wersji activa (te są bardzo tanie z powodu kosztów serwisu - ale naprawdę samochód niesamowicie pokonuje zakręty i jest wart dobrego traktowania), Lancie Delty też są bardzo fajne i nie aż tak awaryjne jak się powszechnie uważa cool.gif

Napisano

> witam! mam zamiar nabyc megan coupe 1.9 dci lub 1.4 1.6 + lpg. kaska

> ok.14tys. prosze o opinie odnoscnie awaryjnosci spalania i

> czesci. pozdro

jeśli trafisz na zadbany egzemplarz to naprawdę warto

ja miesiąc temu zmieniłem z astry na megane '96 w gazie

pali mało - jakieś 7,5 litra gazu i poza zrobieniem klimy wymianą sprężarki, nabicie klimy i kilka pierdół nic na razie nie robiłem.

Choć już pomału zaczynam poznawać francuza...... i ich małe problemy z elektryką....

Napisano
  • Autor

xantia za duuuuza smile.gif nad vts musze pomyslec... a wracajac do meganki to jak z ta zawiecha ?? drogie sa czesci typu drazki, koncowki i amorki? a co z elektryka bo podobno sie lubi psuc?? ile takie 1.9 dci pali ropki??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.