Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

śruby zabezpieczające !!

Featured Replies

Napisano

Kupiłem sobie sruby zabezpieczajace do alu i ..... PROBLEM !! Wkręcam pierwsza - ok, wkrecam druga - ok , wkrecam trzecia - ok i wreszcie 4 i problem bo niby sie wkreca i blokuje a za chwile kreci sie dalej !! Piasty byly wymieniane a jezdze na oryginalnym rozstawie 4x98 !! Co jest nie tak ?? Wogóle to te śruby są krótsze od tych co mam o pare dobrych mm !! frown.gif

Napisano

hmm to kupa ze kupiles za krotkie sruby (plama) , w piascie ci sie przerwal gwint czy na srubie ? jak na piascie to kup srube 14 i przegwintuj sobie ten jeden otwor na piascie na 14 i po klopocie. zabezpieczenie wkrec w inna dziore i juz. a wogole to kup sobie zabezpieczenia o prawidlowej dlugosci - niby nic a cieszy zlosnik.gif

Napisano

masz ten sam problem co ja kupiłeśmarne śruby i ci zjechały gwinty:/

Napisano
  • Autor

jak już mówiłem piasty są wymienione , a śruby kupione w od gościa z serwisu i ponoc oryginalne do sc tak jest nawet na nich nabazgrane, a czy włoże do innej dziury to bez znaczenia frown.gif

Napisano

jesli sie nie wkreca sruba to musisz obejrzec:

1)sama srube

2)stara srube, bo moze sie okazac ze gwint dal d....

na pewno na zwojach ktorejs srub bedzie cos widac jesli gwint w piescie jest uszkodzony!

aha... jesli kupiles zabezpieczenia i sa krotsze to lipa - powinny miec taka sama dlugosc, ja kupowalem zawsze do poloneza

Napisano
  • Autor

aha.. no więc to pewno przez to że śruby są za krótkie bo normalnie śruby mi sie bez problemu wkręcają, tylko z tą zabezpieczającą jest problem

Napisano

oddaj te sruby do sklepu i powiedz ze porypalo ci gwint na piascie i wogole sa za krotkie ! i dz do innego sklepu i jesli zrypalo ci gwint na piascie to kup jedna srube 14 i zrob gwint w piascie 14. kup drugi pozadny komplet zabezpieczen i po sprawie (np. allesio)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.