Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pomórzcie w wyborze kask- 450zł

Featured Replies

Napisano

Chce nabyc integrala na skuter w kwocie do 400zł z hakiem .Zastanawiam sie nad tymi modelami

1

2 3 4 5

Jak sadzicie kóry warto kupic a moze ktos ma inny sprawdzony model

Napisano

> Chce nabyc integrala na skuter w kwocie do 400zł z hakiem

> .Zastanawiam sie nad tymi modelami

> 1

> 2 3 4 5

> Jak sadzicie kóry warto kupic a moze ktos ma inny sprawdzony model

Mam podobnego Caberga i jest ok.gif Ale chyba wolałbym Uvexa, chociażby za renomę... grinser006.gif

Napisano
  • Autor

Czytałem kilka pozytywnych opini o tym Nitro , nad nim sie zastanawiam

Napisano

Ja wybierałbym pomiędzy cabergiem i uvexem.

Najlepiej przymierzyć oba, porównać wygodę i ogólne odczucia.

Napisano

Może AGV? hmm.gif

Znajomy dostał fajny rabat za zakup kasku w zeszłoroczym malowaniu... bardzo sobie chwali

Napisano
  • Autor

Niestety byłem w 2 sklepach w im miescie i miałem do przymiarki dwa kaski , jeszcze nie w tym rozmiarze .Wec pozostaje mi tylko zakup przez neta .Zastanawiam sie na Uvexem .A co do AGv to tez mam mozliwosc taniego zakupu Gp1 za 390zł .Ale sam juz nie wiem

Napisano

> 1

> 2 3 4 5

1. Nie kupuj przez neta. Kask musisz mieć na głowie i to lekko za ciasny. [zawsze się trochę ''rozbije]

2. Sprawdz przed zakupem ceny i dostepność części zamiennych.[ciemny wizjer, lustrzany wizjer, itp.]żeby potem nie było bólu jak Ci ''szybka'' peknie. zlosnik.gif

3. Ja jestem za uvexem. ok.gif

Napisano
  • Autor

Jak juz pisałem albo kupie przez neta albo wogóle .Byłem we wszystkich mozliwych sklepach (2) i nie ma wyboru . A nie bede jechał 150km po kask .Tez jestem za Uvexem , na allegro sa tanie nówki z niemiec ale nie ten rozmiar

Napisano

Kupując kask MUSISZ go przymierzyć.

To że po zmierzeniu głowy wychodzi Ci jakiś rozmiar nie znaczy, że każdy kask w tym rozmiarze będzie Ci odpowiadał. Ja kupiłem swój i jestem z niego bardzo zadowolony, ale moja serce.gif nie mogła już kupić kasku tej samej firmy, bo dla niej był niewygodny i głowa bolała ją już przy przymierzaniu. Skończyło się na zakupie kasku w tym samym rozmiarze, ale innej firmy.

Może się zdarzyć tak, że kupisz przez sieć i będzie ok, a może być tak, że zakładanie kasku i jazda w nim bedzie udręką zabierającą całą przyjemność z jazdy.

Napisano
  • Autor

Niestety jak juz pisałem nie mam takiego komfortu ze moge przymierzyc kask .Ale kupujc przez neta (nie przez allegro ) mam mozliwosc odesłania i wymiany na inny rozmiar .Wiec chyba jednak zapłace troche wiecej ale zrezygnuje z allegro jak myslicie

• 2 tygodnie później...
Napisano

> 1

> 2 3 4 5

Polecam tego Lazera LZ6, brat w takim jeździ i bardzo sobie chwali ( Allegro 300 zł ) z moich obserwacji kask jest cichy i dobrze leży, ja jeżdzę w Sharku s500 kupiłem na allegro 400 zł też jest zadowolony poza wygodą kask świetnie wygląda, tylko sharka kup o rozmiar mniejszego ja noszę M i taki też kupiłem a szczerze mówiąc wolałbym S. Kolega jeździ w Nitro v311 czyli podstawowy model i kask jest wygodny i wogóle ale skorupa jest strasznie wielka i wygląda troche śmiesznie.

Napisano
  • Autor

Kupiłem Uvex Boss 2000 , na allegro nowy za 450zł (w sklepie koło 700zł) Jestem bardzo zadowolony , kask cichy , dobrze lezy , lekki , szybka nie paruje

Napisano

> Kupiłem Uvex Boss 2000 , na allegro nowy za 450zł (w sklepie koło

> 700zł) Jestem bardzo zadowolony , kask cichy , dobrze lezy ,

> lekki , szybka nie paruje

Widziałem ostatnio bossa 2000 w Louisie w Berlinie, wyglądał całkiem całkiem tylko rozmiarów już nie mieli.To bardzo porządna firma i napewno będziesz zadowolony

Napisano
  • Autor

Wiem o tym , firma solidna ja sie o tym tez przekonałem

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.