Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaka instalka i za ile???

Featured Replies

Napisano

Witam!Mam pytanko jestem zainteresowany zagazowaniem mojego punto II 1.2 8V i z tym wiąże to pytanko jaka instalke polecacie i w jakich cenach.Z tego co mi wiadomo w ASO tez zakładają tylko nie mam pojęcia jakie i czy one są coś warte!!Bo jak tak dalej bedzie z paliwem to szybki koniec i autko w garażu pajęczynami zajdzie

Ewentualnie dobry warsztacik od montażu w okolicach Tychów...

Napisano

> Witam!Mam pytanko jestem zainteresowany zagazowaniem mojego punto II

> 1.2 8V i z tym wiąże to pytanko jaka instalke polecacie i w

> jakich cenach.

Polecam skorzystanie z szukajki, szczególnie na kąciku Fiata Punto - takie pytanie pojawia się bardzo często i w zasadzie wszystko zostało już powiedziane.

W skrócie - Punto II 1.2 8v bardzo ładnie gazują się instalacją II generacji (z mikserem), ewentualne strzały nie są problemem ze względu na bardzo mocny kolektor, mimo iż z plastiku.

Jeżeli możesz dołożyć to oczywiście polecana jest sekwencja, ze względu na (teoretycznie) mniejszą problematyczność - no ale to już zależy od zasobności portfela.

Ja instalkę II generacji Tartarini, instalowaną w ASO w momencie kupna samochodu ujeżdżam od circa 75kkm i jak na razie, odpukać, wszystko chodzi w miarę dobrze.

Napisano

polecam to co mam claps.gif a nawet możesz zobaczyć u mnie w profilu jakie spalanie będziesz miał na sekwencji wink.gif

Napisano
  • Autor

dziekowa skorzystam z szukajki chciłem sie tylko dowiedziec kto co ma i sobie chwali i jaki koszt bo jeszcze do konca sie nie zdecydowałem

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.