Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marchewka proszę nie krzyczeć pytanie

Featured Replies

Napisano

Witam dzisiaj moje autko szczeliło focha. W czasie jazdy zapliła się marchewka. Żadnych objawów ubocznych. Auto zgasiłem i po przekręceniu kluczyka przed odpaleniem marchewka na chwileczkę zgasła i zapaliła się na stałe. Auto odpalone na benzynie i marchewka świeci, po przejściu na gaz dalej świeci. Po przejechaniu 6 km zgaszeniu auta i ponownym odpaleniu marchewka zgasła. Wiem że egzaminer itp. powie wszystko albo prawie wszystko, ale i teraz moje pytanie co ecu sprawdza przed odpaleniem jakie czujniki itp. kiedyś ktoś pisał co diagnozuje ecu przed odpaleniem ale nie mogę tego odszukać.

Napisano

mialem to samo to jest czujnik polorzenia przepustnicy albo czujnik polozenia walka rozrzadu musisz przeczyscic i mysle ze bedzie ok

Napisano

> mialem to samo to jest czujnik polorzenia przepustnicy albo czujnik

> polozenia walka rozrzadu musisz przeczyscic i mysle ze bedzie ok

A gry marchewka gaśnie po przejściu na gaz?

Napisano

> A gry marchewka gaśnie po przejściu na gaz?

tzn ze przekaznik dziala

Napisano
  • Autor

Wróciłem z pracy i nie zaświeciła się ponownie. Dzięki za sugestie oblukam i podłącze do interfejsu gazowego tam powinien zapisać się błąd tps. jeśli taki wystąpił. Jeszcze raz dzięki za zainteresowanie.

Napisano

Ja mialem to samo i na examinerze wyszlo mi ze jest blad pamieci eeprom. skierowano mnie do elektronika.

Jeszcze tego nie zrobilem a merchewka przestala swiecic.

Co nie znaczy ze jezdzi sie dorbze. Na zimnym silnik nie ma mocy pelnej jak depne gazu to go dusi.

Napisano
  • Autor

U mnie nie ma żadnych objawów ubocznych jeżdzi normalnie przyspiesza dobrze i nic się z autem nie działo. Na benzynie i na gazie jechał normalnie tylko ta kontrolka wredna się zapaliła. A miałem 3 lata spokoju. Poprzeczyszczam wszystkie styki i mam nadzieję że sytuacja się nie powtórzy bo czeka mnie dość dalaka podróż i nie byłbym zadowolny gdyby auto w środku Europy dało ciała.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.