Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kontrolka świateł mijania... - pytanie jak się użytkuje?

Featured Replies

Napisano

Kiedyś kolega PZAJAC w wątku jakiś tekst przedstawił przerobioną deskę rozdzielczą - to znaczy nowe kontrolki i tak dalej...

Je zamierzam się zrobić to dopiero teraz i moje pytanie jest takie - jak się użytkuje zmienioną deskę rozdzielczą? Czy w trakcie eksploatacji wystąpiły jakieś usterki związane z folią itp ???

Będę wdzięczny za opinie użytkowników nowej deski... pozdrowionka smile.gif

Napisano

> > jak się użytkuje zmienioną deskę rozdzielczą? pozdrowionka

Ja osobiście moge wyrazić same pozytywne efekty zmiany kontrolek. Uzytkuję je jużod 4 m-c i wszystko jest ok. czyli tak jak powinno być. Ja osobiście zmieniałem tylko połowę tą prawą, lewa czesc wskazników pozostawiłem bez zmian, z dodatkowych kotrolek mam działające : postojowe, mijania, ogrzewanie szyby tylnej, światło przeciwmgielne, na podłaczenie czekają jeszcze ( na włożenie żarówek w zasadzie) kontrolka otwarcie drzwi, wentylator chłodnicy, kontrolka pasów. To tak kiedys przy okazji wyjmowania zegarów. Aha ja mam włożone zwykłe zarówki w oprawce nie diody.

Napisano

u mnie bez problemów 893goodvibes.gif

Jedna uwaga tylko. Jeżeli pod kontrolkę dajesz żarówkę w oprawce i przylutowujesz do niej kabelki (tan. nie używasz istniejących ścieżek na folii) to baardzo porządnie zaizoluj te ścieżki. Ja u siebie po zamontowaniu kontrolek i skręceniu wszystkiego próbowałem podłączyć przewód masowy do wentylatora chłodnicy - a że ścieżki nie były odpowiednio zaizolowane to od razu wywaliło mi bezpiecznik. Efekt - wiszący kabel, czekający na chwile wolnego na ponowne wyjęcie zegarów :/

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.