Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pomocy - focus nie chce zapalić.

Featured Replies

Napisano

Kupiłem sobie super autko (tak mi się wydaje), tylko po nie całym miesiącu użytkowania, nagle dzisiaj odmówił posłuszeństwa. Jest to focus 1999 1.6. Podjechałem na parking. Załatwiłem co miałem do załatwienia wsiadam do niego odpalam i .... nic. Rozrusznik kręci i tyle. Nie zapali. Paliwo jest, z kluczykiem (immobilaizer) też raczej w porządku. Kręci tak na sucho. Pomocy, co robić, co się mogło stać.

Napisano

pompe paliwa slychac? iskra jest?

Napisano

Kiedyś miałem podobny problem z Punto. Otworzyłem maskę, poprawiłem wszystkie wtyczki komputera - i jakiekolwiek kable elekt. jakie zobaczyłem i auto odpaliło.....

moze cudem ci się uda..

Napisano

Moze dojechales zbyt mocno do kraweznika i zadzialal czujnik uderzeniowy i odlaczyl pompe paliwa, zdarzaja sie takie przypadki, moze to byc takze alarm. No i oczywiscie 1000 innych rzeczy crazy.gif Niestety prawdopodobnie bedziesz musial podpiac autko pod kompa no chyba ze samo sie naprawi 893goodvibes.gif

Napisano
  • Autor

Okazało się że to jednak pompka paliwowa (jak pech to pech). Ale jest już nowa i w związku z tym mam kolejne pytanie. Fokusa odebrałem wczoraj. Jak zapalałem to go trochę podusiło (jakby nie miał podane wystarczająco dużo paliwa od razu) ale chwycił. Potem w ciągu dnia jak zapalałem drugi raz to już lepiej - nie tak jak przedtem, bo samochód palił od strzała, teraz chwilkę trzeba pokręcić. Ale dziś rano jak zapalałem to też trochę go podusiło ( jakby nie miał podane wystarczająco dużo paliwa od razu) niby zaraz zapalił ale to nie wiem od czego zależy. Minie mu to??. Czy to od tej pompki nowej, czy trzeba coś wyregulować, czy samo się wyreguluje. Poradźcie coś, bo mnie trafi. Nowy nabytek i już problemy??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.