Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

podłokietnik

Featured Replies

Napisano

za niedużo większe pieniądze kupić od Marei cały tunel środkowy z podłokietnikiem, a wiele lepsze rozwiązanie

Napisano

> za niedużo większe pieniądze kupić od Marei cały tunel środkowy z

> podłokietnikiem, a wiele lepsze rozwiązanie

podłokietnik z marejki może i fajnie wygląda ale nie da się wyciągnąć tak łatwo jak podłokietnik uniwersalny, ponadto montaż też trwa dłużej.

jeśli dla kogoś liczy się jedynie walor użytkowy to taki podłokietnik spełni swoją funkcję w tym i następnym aucie. w takim układzie inwestycja słuszna palacz.gif

osbiście nie posiadam, aczkolwiek planuje zakupić palacz.gif

Napisano

> Zastanawiam się nad zakupem takiego wynalazku

> czy może ktoś posiada takie coś.Jak się sprawdza? warto?

w archeo masz kilka tematów ze zdjęciami.

napewno plusem jest tutaj łatwość montażu i fakt, ze można go kiedyś z auta zabrać. jeśli zależy ci tylko na podłokietniku a nie lansie to warto kupić zlosnik.gif

ja osobiście poczatkowo planowałem kupić podłokietnik z marejki, ktoś tu za grosze sprzedawał. zanim się zdecydowałem przetestowałem oryginał w marejce qmpla. niestety przy moim ustawieniu fotela podłokietnik zostawał mocno w tyle, więc samo korzystanie nie było zbyt wygodne, dodatkowo nie można go ustawić na wysokość(chyba). uniwersalny nie wygląda powalająco, ale daje szanse na zamontowanie odpowiednio do pozycji kierowcy. IMO bezsprzeczna najlepsza strona tego rozwiązania hmm.gif

Napisano

Witam. Mam troszkę inny http://moto.allegro.pl/item202809721_podlokietnik_fabia_passat_octavia_golf_audi_f_vat.html

ale swoją rolę spełnia znakomicie. Polecam, ma chyba troszkę większą pojemność, uchwyty na napoje z tyłu bardzo przydatne do maluchów. Z przodu niestety puszka w uchwycie przeszkadza w mieszaniu biegami (przynajmniej mi)

pozdrawiam marki51

Napisano

Mam dokladnie ten sam. Ok rok temu zamiescilem tutaj fotorelacje z montazu. Polecam w ciemno. Teraz nie wyobrazam sobie jazdy bez niego...

Napisano

Mam taki jak na TEJ AUKCJI ... Pomyśleć że dwa lata temu były dwa razy droższe oslabiony.gif

Przez ten czas trzyma się dzielnie, mimo niepozornej konstrukcji można się na nim śmiało oprzeć i możliwości montażu pozwalają go dobrze dopasować do kierowcy drive.gif

Absolutnie nie przeszkadza (mi grinser006.gif) przy ręcznym - chyba że komuś łapie powyżej 3-go zęba hmm.gif ... to polecam regulację palacz.gif

Wywaliłem dolne blaszki (stopki), przewierciłem dziur(k)i w tunelu i skręciłem na śruby z nakrętkami - jest estetyczniej a wkręty pewnie szybko by puściły...

Trochę brzęczał uchwyt na napoje, ale - nigdy nie używany - został "wyciszony" kawałkiem kartonika zlosnik.gif

Też polecam ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.