Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak najlepiej przejechac trasę: Chojnice - Reda

Featured Replies

Napisano

Jadąc z Poznania nad morze, zawsze jeździłem taka trasą: Piła -Chojnice - Kościerzyna - Egiertowo - Żukowo - Chwaszczyno - obwodnica -Reda. Z całej drogi z Poznania ten ostatni fragment jest najgorszy i dostaje tam czesto k...wicy. Zastanawiam się na kilkoma alternatywnymi trasami i bardzo prosiłbym o pomoc w wyborze najlepszej, niekoniecznie najkrótszej. Poniżej zmodyfikowane trasy w kolejnośc coraz wiekszych zmian:

1- Zmiana w Żukowie, skręcam w prawo na Gdańsk i wcześniej wjeżdżam na obwodnicę

2- Zmiana w Kościerzyie, jadę na: Nową Karczmę - Przywidz - Straszyn i jeszcze wcześniej wjeżdżam na obwodnicę

3- Zmiana w Chojnicach, jade na: Czersk - Zblewo - Starogard Gdański - Godziszewo - Trąbki Wlk. - Straszyn i najwcześniej wjeżdżam na obwodnicę.

Napisano

Mówiąc szczerze...nic nie zmieniaj,żadna z tych tras alternatywnych nie jest bez wad.Jak ja jadę z Kościerzyny w kier. Gdyni to zazwyczaj skręcam za Kościerzyną(po minięciu czarnego punktu na wysokości góry Wierzyca) na Ostrzyce,Brodnica Dln.,Ręboszewo,Kartuzy,Przodkowo i w kier. na Kczewo wyjazd na drogę nr.20 za Żukowem w kier. Gdyni(tylko że mi się nigdy nie spieszy).Poznasz prawdziwe Kaszuby ok.gif

279131447-Szymbark006.jpg

Zdjęcie zrobione dzisiaj

Napisano
  • Autor

> Mówiąc szczerze...nic nie zmieniaj,żadna z tych tras alternatywnych

> nie jest bez wad.Jak ja jadę z Kościerzyny w kier. Gdyni to

> zazwyczaj skręcam za Kościerzyną(po minięciu czarnego punktu na

> wysokości góry Wierzyca) na Ostrzyce,Brodnica

> Dln.,Ręboszewo,Kartuzy,Przodkowo i w kier. na Kczewo wyjazd na

> drogę nr.20 za Żukowem w kier. Gdyni(tylko że mi się nigdy nie

> spieszy).Poznasz prawdziwe Kaszuby

> Zdjęcie zrobione dzisiaj

Znam ta drogę, jade dalej na Wejcherowo a potem na Karwię i Władysławowo. To moja droga awaryjna kiedy wiem, że zakorkowana jest droga Reda-Władysławowo. Krajobraz jest niesamowity i piekny. Piekne tereny, tylko pozazdroscić miszkańcom. Chyba poprostu musze sobie dac na wstrzymanie i wlec sie ślimaczym tempem z inymi pojazdami.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.