Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak jest zimna nie trzyma obrotów

Featured Replies

Napisano

Witam,

Z padaką jak to z padaką, ciągle wyciąga mi kase:( Problem występuje od dłuższego czasu, nawet nauczyłem się z nim jeździć, ale przyjemne to nie jest. Padaka jak jest zimna to gaśnie (mam gaz, ale na benzynie też tak się dzieje). Muszę trzymać gaz bo inaczej lipa. jak silnik złapie temperaturę to jest oki. Myślę, że to krokowiec i zastanawam się ad zmianą na taki z alledrogo, jak np. ten Tylko czy to coś da? Zmieniłem niedawno sondę lambda.

Drugi problem jaki sie niedawno pojawił to "gumowa" wajcha zmiany biegów. Pisze gumowa bo pod takim wyrazeniem znalazłem niedawno opis tego problemu a teraz nie moge drugi raz trafic na tego posta. Dzieje się to czasem, mimo wysprzeglenia bieg nie chce wejsc, a wajcha wydaje sie siedziec jak w twardej gumie. Z tamtego posta pamietam, ze problem jest z jakas linka ktora sie zaciera, tylko wlasnie nie pamietam dokladnie co to bylo. W kazdym razie jak od strony silnika pociagne kilka razy za linke sprzegla, to problem ustaje.

Napisano

Nie wiem jak to jest w 1.4 ale u mnie w komarku wystarczylo wyregulowac troche obroty sruba ktora reguluje obroty na przepustnicy ( nie duzo tak minimalnie ) . Moze to cos pomoze niewiem.gif

Napisano

> Nie wiem jak to jest w 1.4 ale u mnie w komarku wystarczylo

> wyregulowac troche obroty sruba ktora reguluje obroty na

> przepustnicy ( nie duzo tak minimalnie ) . Moze to cos pomoze

A która to śruba

Napisano

u mnie w 1.2 znajduje sie na przepustnicy , nie wiem jak jest to rozwiazane w 1.4

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.