Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

gaz do 1,4 i.e z okolic Rybnika

Featured Replies

Napisano

Zna ktos jakies sensowne warsztaty z okolic Rybnika,żor,Jastrzebia,Wodzisławia itd zakladajace gaz.

Jak zacie jakie to instalacje gazowe i w jakich cenach tez poprosze o te informacje.

Bede wdzieczny rowniez ze negatywne opinie-kogo mam omijac szrokim lukiem i dlaczego....

Napisano

> Zna ktos jakies sensowne warsztaty z okolic

> Rybnika,żor,Jastrzebia,Wodzisławia itd zakladajace gaz.

> Jak zacie jakie to instalacje gazowe i w jakich cenach tez poprosze o

> te informacje.

> Bede wdzieczny rowniez ze negatywne opinie-kogo mam omijac szrokim

> lukiem i dlaczego....

Witam ja zakładałem do swojego uniaka 1,4 gaz w Jastrzębiu (dokładnie w Ruptawie) zakład eko-car tu masz ich stronkę www.eko-car.com.

Autko wtedy miało około 70tyskm (wg licznika wink.gif w rzeczywistości może ze 100 tys więcej ??? - dwóch właścicieli i 2 komisy miały go w rękach zanim ja go kupiłem)

na gazie już zrobiłem około 85 tys i chodzi igiełka, instalacja mieszalnikowa (1 generacja ze śrubką, w mieście pali 10l./100) teraz na pewno założą generacji drugiej, sekwencji chyba się nie da do jednopunktowego wtrysku. Nigdy nie miałem problemów z tym gazem, nic nie trzeba było poprawiać, - Polecam

nie polecam natomiast zakładu automix - Skrzyszów. poprzedni właściciel mojej sieny zamontował u nich, a ja poprawiam partactwo po tych gaziarzach - wymieniłem już praktycznie wszystki części z instalacji poza zbiornikiem i przewodami,

a jak chciałem jechac u nich zmienić filtr gazu to zaśpiewali mi 109 zł (wymuszają kompletny przegląd przy okazji wymiany filtra wartego 15zł)

To moja opinia niektórzy zaś chwalą sobie tych ze skrzyszowa

Napisano

> Zna ktos jakies sensowne warsztaty z okolic

> Rybnika,żor,Jastrzebia,Wodzisławia itd zakladajace gaz.

> Jak zacie jakie to instalacje gazowe i w jakich cenach tez poprosze o

> te informacje.

> Bede wdzieczny rowniez ze negatywne opinie-kogo mam omijac szrokim

> lukiem i dlaczego....

napewno nie polecił bym tego dużego serwisu w Skrzyszowie bo odwalaja tam fuszerke popytaj sie na ul Wiejskiej w Rybniku tam znajomi zakladali gaz i sobie chwala na ligocie tez jest gosciu co montuje gaz jest podobno tani ale nie wiem jak tam z jakoscia montazu i serwisu

Napisano

mam uno 1.4 na gazie z kompem,założony w Szczejkowicach.przejechałem na LPG 120tyś.km bez zarzutów.Załóż też od razu odcięcie pompy paliwa przy jeździe na gazie-nie oada tak często 30.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.